Opiskelija, ilmoittaudu nyt Ulysseus Eurooppa-yliopiston virtuaalikursseille

Ulysseus Eurooppa-yliopisto tarjoaa opiskelijoilleen useita virtuaalisia kursseja mm. kielistä ja yrittäjyydestä.

Ulysseus students
Uutinen

Body

Ulysseus Eurooppa-yliopiston ensimmäiset yhteistuotetut kurssit alkavat lokakuussa. Syksyllä 2022 voit opiskella joustavasti verkossa italiaa, espanjaa, ranskaa, saksaa ja myöhemmin ensi lukukaudella myös venäjää. Kielikurssien lisäksi tarjonnassa on myös MOOC (Massive Open Online Course) -kursseja yrittäjyydestä.

Osallistumalla Ulysseus-kursseille opiskelijalla on erinomainen mahdollisuus kansainvälistyä kotikorkeakoulussa. Kurssit on suunniteltu kansainvälisessä yhteistyössä kaikkien kuuden partnerikorkeakoulun kesken ja kurssikavereina on opiskelijoita ympäri Eurooppaa.

Kaikki kurssit ovat englanninkielisiä ja toteuttamistavat vaihtelevat opettajavetoisista online-kursseista täysin itseopiskeltaviin virtuaalikursseihin. Haaga-Helian opiskelijat voivat ilmoittautua kursseille Pepissä.

Lue lisää kurssien sisällöstä ja aikatauluista

Ulysseus Eurooppa-yliopisto

Ulysseus Eurooppa-yliopistoallianssissa on mukana kuusi korkeakoulua: Sevillan yliopisto Espanjasta (hanketta koordinoiva korkeakoulu), Genovan yliopisto ItaliastaUniversité Côte d’Azur Ranskasta, Košicen tekninen yliopistoMCI (The Entrepreneurial School®), Itävallasta sekä Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Suomesta.

 

Ulysseus, logo