Opiskele avoimessa AMK:ssa ja ole oman elämäsi osaaja

Haaga-Helian avoimessa AMK:ssa voit laajentaa työelämässä tarvitsemaasi osaamista korkeakouluopintoja suorittamalla tai tähdätä tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän kautta. Ilmoittautuminen syksyn 2023 opintoihin on käynnissä!

Kuvituskuva
News article

Body

Haaga-Helian avoin ammattikorkeakoulu tarjoaa sinulle mahdollisuuden suorittaa eri tutkintojemme opintoja jo ensi syksynä. Syksyllä 2023 avoimessa AMK:ssa on tarjolla laaja valikoima opintoja kaikilta koulutusaloiltamme. Opintomaksu on enintään 15 euroa/opintopiste ja valittavanasi on myös maksuttomia opintoja.

Osaamiskokonaisuuksista vauhtia uralle

Eri teemoihin syventyvät 10–30 opintopisteen laajuiset osaamiskokonaisuudet on suunniteltu tukemaan uralla etenemistä tai alanvaihtoa. Osaamista kehittääksesi et usein tarvitse uutta tutkintoa.

Täsmäosaamisella tukea työelämään

Syksyllä 2023 avoimessa AMK:ssa on tarjolla eri laajuisia AMK- ja YAMK- tason opintoja kaikilta koulutusaloiltamme. Suurimman osan opinnoista voi suorittaa verkossa, joten voit opiskella joustavasti myös työn ohessa. Opintomaksu on enintään 15 euroa/opintopiste ja valittavanasi on myös maksuttomia opintoja.

Kiinnostavatko tutkinto-opinnot?

Jos tähtäät tutkinto-opiskelijaksi, voit valita polkuopinnot, jotka ovat vähintään 30 opintopisteen laajuisia kokonaisuuksia. Polkuopintojen suorittaminen antaa sinulle mahdollisuuden hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän kautta.

Tutustu laajaan koulutustarjontaamme ja ilmoittaudu:

Avoin AMK

Ota yhteyttä
Opintopalvelut Avoin AMK
+358 29 447 0108
avoinamk@haaga-helia.fi