Opintopalvelut toivottavat tervetulleiksi opintojen pariin

Opintopalvelut toivottavat kaikki uudet sekä lomilta palaavat opiskelijat tervetulleiksi opintojen pariin.

tervetuloa pasilan kampus kuvituskuva
News article

Body

Kaikille Haaga-Helian opiskelijoille tarkoitettuja peruspalveluita on saatavana kampuksien omista opintopalveluista ja Pasilan asiakaspalvelupisteestä (2. kerros). Opintopalveluista saat tietoa esimerkiksi opiskeluun liittyvistä käytänteistä ja opinto-oikeuteen liittyvistä asioista ja saat tarvittaessa erilaisia opiskelutodistuksia, opintosuoritusotteita, alennuslippuhakemuksia (Matkahuolto, VR) ja KELAn ateriatukikortit. Virallisia sähköisiä ja sähköisesti allekirjoitettuja opiskelutodistuksia ja opintosuoritusotteita voit ladata Pepissä.

Opiskelijakunta Helga tarjoaa kaikille Haaga-Helian tutkinto-opiskelijoille mahdollisuuden ottaa käyttöön digitaalinen Kelan ateriatukikortti Pivossa. Lisätietoja ja ohjeet Helgan sivuilta.

Opintopalveluiden ja Pasilan asiakaspalvelupisteen tarkemmat yhteystiedot ja aukioloajat.

Päivitäthän osoitetietosi ja halutessasi muun, kuin koulun sähköpostiosoitteen Pepissä. Kotikunnan ja nimen päivittää opintopalvelut, otathan ystävällisesti yhteyttä opintopalveluihin, mikäli kotikunta ja nimi ovat tiedoissasi virheellisiä. Nimen muutoksesta tulee ilmoittaa opintopalveluihin virallisella dokumentilla. Tarkistathan ystävällisesti myös äidinkielen ja koulusivistyskielen.

Tutustuthan Haaga-Helian opiskelijan omiin sivuihin.

Intoa opiskeluun!

Ystävällisin terveisin
Opintopalvelut