Nordic Business Forum etsii joukkoonsa satoja opiskelijoita – hae mukaan 24.8. mennessä

Haaga-Helian opiskelijoita on perinteisesti rekrytoitu tapahtumaan esihenkilötehtäviin, tehotiimeihin sekä asiakaspalveluun, eikä tämä vuosi ole poikkeus! 

Nordic Business Forum NBF 2023
Uutinen

Body

Oletko innokas oppimaan, kasvamaan ja hankkimaan vertaansa vailla olevaa työkokemusta saman henkisten ihmisten ympäröimänä? Oletko valmis tarjoilemaan parastasi antamalla maailman parhaan asiakaskokemuksen 6 500 seminaarivieraallemme?

Euroopan suurimpiin liike-elämän seminaareihin lukeutuva Nordic Business Forum (NBF) järjestetään jälleen Helsingin Messukeskuksessa 27.–28. syyskuuta 2023.  NBF on useiden vuosien ajan työskennellyt Haaga-Helian kanssa asiakaspalvelutiimien rakentamiseksi yhtiön vuotuisiin liiketoiminta- ja johtamisseminaareihin.

Tänä vuonna hartaasti odotettu NBF etsii joukkoonsa satoja asiakaspalvelusta innostuneita opiskelijoita. Tämä on poikkeuksellinen mahdollisuus saada kokemusta yhden maailman merkittävimmän yrityskonferenssin järjestämisestä – ja saada siitä 3 opintopistettä!

Rekrytointi on nyt käynnissä, täytä hakemus ja hae mukaan torstaihin 24.8. mennessä. Tämän vuoden rekrytointiprosessi tulee olemaan todella nopea, ja ensimmäiset haastattelut järjestetään jo perjantaina 25.8.

Hae Nordic Business Forum 2023 -asiakaspalvelutiimiin

Suora linkki hakulomakkeelle: https://bit.ly/ApplyNBF23

Opiskelijoiden aikataulut syksylle

Haaga-Helia ohjeistaa mukana olevia opiskelijoita olemaan opettajiinsa mahdollisimman pian yhteydessä, sillä nopea rekrytointiaikataulu voi aiheuttaa haasteita toteutuksessa. Koulutus järjestetään entiseen tapaan englanniksi.

Syksyn aikataulut ja päivämäärät:

  • pe 15.9. klo 14–18 (koulutuspäivä 1)
  • ti 19.9. klo 14–18 (koulutuspäivä 2)
  • pe 22.9. klo 12–16 (koulutuspäivä 3)
  • ma 25.9., puolikas päivä (valmistelupäivä)
  • ti 26.9., puolikas päivä (valmistelupäivä)
  • ke 27.9., koko päivä (NBF 2023)
  • to 28.9., koko päivä (NBF 2023).

Haaga-Helian opiskelijat saavat Nordic Business Forumiin osallistumisestaan opintopisteitä. Saadakseen opintopisteet työskentelystä, opiskelijoiden tulee osallistua kaikkiin ylläoleviin päiviin. Haaga-Helia kannustaa opiskelijoitaan olemaan osa tapahtumaa. On täysin ymmärrettävää, jos joitakin oppitunteja jää väliin pakollisten harjoitusten ja valmistautumisen vuoksi.

Lisätietoja

Jos sinulla heräsi kysymyksiä avustamisesta, koulutuksista tai rekrytoinnista, voit olla yhteydessä joko Haaga-Helian suunnittelija Sari Mäkiseen (sari.mäkinen@haaga-helia.fi) tai Nordic Business Forumiin (studentoperations@nbforum.com). Lisätietoja saat myös Nordic Business Forumin verkkosivuilta osoitteesta https://www.nbforum.com/nbf2023.

Tutustu opiskelijoiden kokemuksiin Haaga-Helian verkkosivuilla: NBF mahdollistaa oppimisen aidossa työympäristössä

Ota yhteyttä
Sari
Mäkinen
johdon assistentti/ hankeassistentti
+358 294471497
Sari.Makinen@haaga-helia.fi