Nokia ja Talent Helsinki järjestävät etärekrytoinnin 3AMK:n opiskelijoille

Nokia järjestää 3AMK:n opiskelijoille etärekrytilaisuuden, jossa etsitään tulevaisuuden ICT-osaajia. Rekrytilaisuus on osa Helsingin kaupungin koordinoimaa Talent Helsinki -hanketta, jonka toteuttamisessa on myös 3AMK mukana.

Nokian ICT-rekrytointitilaisuus 3AMK:n opiskelijoille
Uutinen

Body

Digitalisaation kasvu vaatii yhä enemmän langatonta viestintää ja Nokia on osana sen mahdollistamista langattomien viestintäjärjestelmien kehittäjänä. Nokialla tekemisen ja tutkimuksen ydinalueena on 5G-mobiiliverkkoteknologia, mutta myös 6G on jo vahvassa tutkimusvaiheessa.

Tervetuloa kuuntelemaan Nokian järjestämään etärekrytapahtumaan, jossa etsitään tulevaisuuden ICT-osaajia. Nokian tarve ICT-työntekijöille on suuri paitsi nyt myös tulevaisuudessa.

Tapahtuma järjestetään torstaina 17.2. klo 13:00-14:30. Ei kannata enää epäröidä, vaan ilmoittaudu tilaisuuteen tämän linkin kautta: https://www.lyyti.fi/reg/Nokia_remote_recruitment_event_for_ICT_talents_7982

Huomioithan, että tapahtuma pidetään englanniksi.

Tapahtuman ohjelma:

  1. Nokia tänään ja tilannekuva 5G:stä - Matti Keskinen
  2. Nokia työpaikkana uudelle ICT-kyvylle – Elisa Sormunen
  3. Uramahdollisuudet Nokialla – HR
  4. Avoimet työpaikat Nokialla (harjoittelijat ja vakituiset) - Rekrytointipäälliköt
  5. Kysymyksiä ja vastauksia Teams Chatin kautta – Kaikki

Nokian rekrytointitapahtuma järjestetään osana Helsingin kaupungin Talent Helsinki –hanketta, jonka toteuttamiseen myös 3AMK-liittouma osallistuu.

Ota yhteyttä
Jukka
Väyrynen
suhdepäällikkö
+358 294471531
jukka.vayrynen@haaga-helia.fi