Muutoksia Haagan kampuksen omatoimikirjastossa

Haagan kampuksen kirjastossa (Pajuniityntie 11) on nyt kaikille avointa omatoimiaikaa aamulla klo 8-10 ja iltapäivällä klo 15-16.

Malmin, Pasilan ja Porvoon kampusten kirjastojen omatoimiaukioloissa ei ole muutoksia.

Lisätietoja kuvan alla.

Nainen istuu sohvalla kirjahyllyn edessä lukemassa.
News article

Body

Haluamme mahdollistaa laajemmalle asiakasjoukolle pääsyn Haagan omatoimikirjastoon, joten tästä lähtien Haagan kampuksen kirjaston (Pajuniityntie 11) ovet ovat auki arkisin klo 8-16. Tänä aikana kulkuavainta ei tarvita, vaan kirjastoon on vapaa pääsy. Henkilökunta on paikalla palvelemassa asiakkaita klo 10-15. Omatoimiaikana klo 8-10 ja klo 15-16 voi noutaa varauksia, lainata ja palauttaa kirjoja sekä hyödyntää kirjaston tiloja opiskeluun.

Haaga-Helian opiskelijoilla ja henkilökunnalla säilyy edelleen laajempi pääsy kirjastoon Flexim-avaimella ma-su klo 6-22. Flexim-avaimen voi lunastaa Haagan kampuksen vahtimestareilta 10 euron panttia vastaan.

Aukiolokalenterin omatoimiaika tarkoittaa jatkossa vapaata pääsyä Haagan kampuskirjastoon. Flexim-avaimella saatavilla olevat aukioloajat eivät näy kalenterissa, mutta ne mainitaan sen alapuolella. Aukioloaikoja kannattaa seurata verkkokirjasto HH Finnan etusivun kalenterista.