MTV: TV & MEDIA 2024 -päivä

Torstaina 18.1.2024 on luvassa mielenkiintoista ja inspiroivaa sisältöä tv- ja media-alasta sekä sen tulevaisuudesta.

MTV media 2024
Uutinen

Body

TV & MEDIA 2024 -päivän striimi starttaa MTV Katsomossa 18.1. klo 9. Päivässä keskustellaan alan asiantuntijoiden, tekijöiden ja päättäjien kanssa siitä, millaisia mahdollisuuksia ja haasteita tv- ja media-alan toimijat nyt ja tulevaisuudessa kohtaavat. Miten teknologinen kehitys, maailman ja talouden kriisit, sisältöjen muuttuvat kulutustottumukset sekä tärkeät eettiset kysymykset haastavat yhteiskunnan lisäksi myös mediakenttää?

Ohjelmakokonaisuuden moderoi juontaja/kirjailija Jenni Pääskysaari ja mukana nähdään tv:n kirkkaimpia tähtiä Maria Veitolasta Vappu Pimiään ja Katja Ståhliin

Onko jotain, mitä haluaisit tietää Vapusta tai Katjasta tai kysyä heiltä? Lähetä kysymyksesi osoitteeseen sara.pitkanen@mtv.fi 9.1.2024 mennessä. Poimimme joukosta muutaman kysymyksen heidän keskusteluunsa.  

Tule mukaan linjoille tammikuussa kuulemaan tv- ja media-alan tärkeimmistä puheenaiheista ja tulevaisuuden näkymistä! 

MTV Oy:n LinkedInissä jaetaan ajankohtaista alaan liittyvää sisältöä. Sieltä löytyy muun muassa #työnätvmedia-videosarja, jossa tv- ja media-alan tutut nimet jakavat kokemuksiaan ja vinkkejä nuorille ja alasta kiinnostuneille.

Lisätietoja:

Sara Pitkänen  

tuottaja, TV & MEDIA 2024 MTV Oy 
040 615 9735 
sara.pitkanen@mtv.fi