Miten opiskeluaikaiset kokemukset vaikuttavat henkilökohtaiseen kehitykseen? Osallistu Campus International -kyselyyn!

Opetushallitus etsii vastaajia kansainväliseen kyselyyn, jossa selvitetään opiskeluaikaisten kokemusten vaikutusta henkilökohtaiseen kehitykseen, keskittyen erityisesti kansainvälistymiskokemuksiin. Kyselyyn etsitään kuitenkin vastaajaksi opiskelijoita, jotka opiskelevat alempaa tai ylempää tutkintoa ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa.

Haaga-Helia kehittää opiskelijahyvinvointia hankkeissa
Uutinen

Body

Kyselyssä on kysymyksiä taustatiedoista, luonteenpiirteistä, ja käytösmalleista. Kyselyssä pääsee samalla siis oppimaan itsestään. Osallistujat vastaavat kyselyyn kahtena ajankohtana, joiden tuloksia verrataan.

Mikä:

Kyselyssä selvitetään miten nuoret aikuiset kehittyvät henkilökohtaisesti opiskeluaikana kertyvien kokemusten kautta. Fokus on erityisesti kansainvälistymiskokemuksissa, joko Suomessa tai vaihdossa toisessa maassa.

Kenelle:

Kaikki Suomessa korkeakoulussa opiskelevat, ei ole väliä oletko lähdössä opiskelijavaihtoon vai et. Kyselyyn halutaan vastaajiksi myös niitä, jotka eivät suunnittele vaihtoon lähtöä.

Miksi:

Kanna kortesi kekoon ja auta meitä kerryttämään tietoa tästä tärkeästä ja kiinnostavasta aiheesta. Kysely tehdään puhtaasti tieteellisistä syistä ja osallistuminen on anonyymiä*. Kyselyn täyttäneet saavat myös halutessaan henkilökohtaisen koosteen ja arvioinnin osasta kyselyn tietoja.

Jotta kyselyyn saadaan tarpeeksi vastaajia, pyydämme ystävällisesti välittämään viestiä eteenpäin muille opiskelijoille esimerkiksi ainejärjestöjen facebook-ryhmissä.

Miten:

Rekisteröitymällä alla olevan linkin ja lyhyen taustakyselyn kautta 15.9.2022 mennessä. Linkki varsinaiseen kyselyyn tulee pian sähköpostitse sekä jatkokysely muutaman kuukauden päästä uudestaan. Kysely on englanniksi.

Osallistuaksesi kyselyyn, klikkaa alla olevaa linkkiä tai kopioi se selaimen osoiteriville:
https://survey.institut-istat.com/t/p/fi_campus/

Jos sinulla on mitään kysyttävää kyselystä, ota yhteyttä meihin osoitteeseen erasmus.korkeakoulutus@oph.fi

Kiitos jo etukäteen osallistumisesta!

* Osallistuminen on vapaaehtoista ja sen voi keskeyttää halutessaan. Kerättyä dataa käsitellään luottamuksellisesti noudattaen tarkkaan henkilötietojen suojelua koskevia sääntöjä. Tietoja arvioidaan anonyymisti, säilyttämällä henkilökohtaiset tiedot erillään muusta kyselydatasta.