Mirjam Gamrasni ja Andres Archila aloittivat Haaga-Helian Ulysseus Eurooppa-yliopisto -tiimissä

Haaga-Helian Ulysseus Eurooppa-yliopisto -tiimi sai tällä viikolla kaksi uutta työntekijää.

Kitte Marttinen, Ari Alamäki, Mirjam Gamrasni ja Andres Archila
Uutinen

Body

Haaga-Helian Ulysseus Eurooppa-yliopisto -tiimi sai tällä viikolla kaksi uutta työntekijää, kun Mirjam Gamrasni aloitti hankkeessa nimikkeellä International Project Officer ja Andres Archila nimikkeellä AI Innovation HUB Officer. Projektijohtajana Haaga-Helian tiimissä toimii Kitte Marttinen, ja Ari Alamäki on AI Innovation HUB Coordinator. Projektitiimin jäsenet tapasivat toisensa 1.12. Pasilan kampuksella.

Uusi Ulysseus Eurooppa-yliopisto

EU-rahoitteinen Ulysseus Eurooppa-yliopisto on kolmivuotinen hanke, jonka tarkoituksena on luoda uusi yliopisto, joka parantaa eurooppalaisen korkeakoulutuksen laatua, vetovoimaa, digitalisaatiota ja yhteistyötä sekä helpottaa opiskelijoiden ja henkilökunnan liikkuvuutta. Lisäksi hankkeessa kehitetään uusia yhteisiä tutkintoja ja tutkimushankkeita sekä kehitetään kuusi uutta innovaatio-Hubia. Hankekumppanit ovat Haaga-Helian lisäksi University of Cote d'Azur (Ranska), University of Genoa (Italia),  Management Center Innsbruck (Itävalta), Technical University of Kosice (Slovakia) sekä University of Seville (Espanja), joka koordinoi koko konsortiota.

- Hanke on ihan ainutlaatuinen Euroopan historiassa, harvoin sitä pääsee uutta yliopistoa perustamaan. Tiimimme Haaga-Heliassa on erittäin kansainvälinen ja kielitaitoinen, puhumme sujuvasti Ulysseuksen seitsemästä virallisesta kielestä viittä; englantia, ranskaa, espanjaa, italiaa ja suomea, Mirjam Gamrasni kertoo.

Haaga-Helian vastuulla on johtaa tulevaisuuden osaamisen kehittämistyötä sekä luoda tekoälyyn keskittyvä Hub.

- AI Innovation Hubin luominen ja käytännön toteutus ovat jo itsessään innostavia tehtäviä, samoin kuin yhteistyö tämän hankkeen toisten innovaatio-Hubien kanssa. Odotan Hubien välistä synergiaa sekä mielenkiintoisia yhteistyöprojekteja ja tekoälyyn liittyviä tapauksia yritysten kanssa, Andres Archila sanoo.

Ota yhteyttä
Kitte
Marttinen
Projektijohtaja, Ulysseus
+358 294471334
kitte.marttinen@haaga-helia.fi