Master infokirje, 4/2022

Alla ajankohtaista asiaa Master-opiskelijoille.

Opetusharjoittelu on monisärmäistä ammatti-identiteettineuvottelua
Uutinen

Body

LUKUVUODEN 22-23 ALUSTAVA TOTEUTUSSUUNNITELMA JA SYKSYN LUKUJÄRJESTYS

Seuraavan lukuvuoden alustava suunnitelma julkaistiin Master opiskelijoiden sivuilla 5.4. Syksyn tarkempi lukujärjestys (mm. kontaktiopetuksen tapaamisajat) julkaistaan Lukkarikoneessa toukokuun lopussa 23.5.

MASTER-OPISKELIJOIDEN JA ALUMNIEN ILTA PASILAN KAMPUKSELLA 28.4. klo 16.30 ALKAEN

Tilaisuudessa kuulemme esitykset liike-elämästä ja rauhankasvatusinstituutista. Mitä Master-opiskelijoiden ja johtotehtävissä työskentelevien henkilöiden tulisi tietää monimuotoisuudesta, suvaitsevaisuudesta ja yhdenvertaisuudesta? Minkälaista on hyvä johtaminen osallisuuden näkökulmasta?

Saat myös käytännön vinkkejä johtajana kehittymisessä. Monimuotoisuuden ja osallisuuden aiheet ovat ajankohtaisia nyt monella tapaa, joten tule kuulemaan esiintyjiämme ja pysähdy miettimään työrooliasi rauhan näkökulmasta. Esiintyjien nimet vahvistuvat ensi viikon aikana ja tarkemmat tiedot tapahtumasta päivitetään ilmoittautumissivulle: https://www.lyyti.in/Master280422

HAAGA-HELIAN VIRALLINEN MASTER-OPISKELIJAKYSELY KÄYNNISSÄ

Oletko aloittanut YAMK-tutkintoon johtavan koulutuksen vuosina 2021–2022?
Tervetuloa vastaamaan meneillään olevaan Haaga-Helian opiskelijakyselyyn!

Olemme kiinnostuneet saamaan palautetta opinnoistasi, opetuksestamme, ohjauksestamme sekä palveluistamme. Vastaamalla autat meitä tukemaan paremmin kaikkien opiskelijoiden hyvinvointia ja opinnoissa etenemistä.

Olet saanut maanantaina 4.4. sähköpostiisi viestin osoitteesta Haaga-Helia opiskelijakysely <messages-noreply@webropolsurveys.com>, jonka kautta pääset vastaamaan kyselyyn. Kysely on anonyymi ja linkki toimii 17.4. saakka (viikon 15 loppuun). Kyselyn tulokset julkaistaan laatuportaalissa kevään aikana.

Master-opiskelijoiden antamaa palautetta ja kehittämisehdotuksia käsitellään korkeakoulun johdossa, Master-koulutuksissa, suuntautumisten ja Master-opiskelijoiden yhteisissä tapaamisissa, opiskeluhyvinvointityöryhmässä, opiskelijakunta Helgassa sekä palvelutoiminnoissa.

LÄSNÄ- JA POISSAOLOILMOITTAUTUMINEN SEURAAVALLE LUKUVUODELLE

Muistathan ilmoittautua läsnäolevaksi. Jokaiselle lukuvuodelle tulee ilmoittautua läsnä tai poissa olevaksi. Lukuvuoden ilmoitus tulee tehdä touko-kesäkuussa. Katso tarkemmat ohjeet täältä: https://www.haaga-helia.fi/fi/lukuvuoden-paivamaarat

KESÄOPINNOT JA CAMPUS ONLINE

Haaga-Helian kesätoteutusten jälkivalinta alkaa 13.4. Alla olevilla toteutuksilla on vielä tilaa.
Kesällä 2022 tarjolla olevia Master-toteutuksia:

  • Crisis Communication Management OTH8HM105-3002 - virtual
  • Applied Design Research RDI2HM101-3017 - virtual
  • Organisaatiot muutoksessa ORG2HM001-3019 - virtual
  • AI in Modern Business DIG4HM106-3006 - virtual
  • Viestinnän ajankohtaisia suuntauksia: COM4HM005-3002 - evening
  • Service Design EXP4HM101-3006 – contact intensive
  • Employee Experience and Employer Brand LEA4HM104-3005 – evening
  • Strategy in Practice STR4HM102-3012 – virtual
  • Futures Research RDI2HM103-3013 – virtual

Muista myös Kesän 2022 CampusOnline.fi-tarjonta.

ZOOM-KESKUSTELUSESSIOITA PAREMMASTA ITSETUNTEMUKSESTA VAIHTUVALLA TEEMALLA

Itsetuntemus on hyödyksi opiskelussa, työelämässä ja muilla elämänalueilla. Maaliskuussa käynnistyi jälleen odotetut hyvinvoinnin Zoom-sessiot, joiden aikana käydään läpi muun muassa itsetuntemuksen tärkeyttä, työn imua, tunneälyä sekä rohkeutta. Vielä ehdit mukaan kevään tapaamisiin. Lue lisää: https://www.haaga-helia.fi/fi/ajankohtaista/uutiset/tervetuloa-matkalle-parempaan-itsetuntemukseen-zoom-keskustelusessioita

MASTER OPINNÄYTETYÖ

Muistathan, että opinnäytetyö pitää aloittaa viimeistään toisen opintovuoden alkaessa? Ilmoittaudu viimeistään silloin Tutkimuksellisen kehittämisen opintojaksolle. Opintojakso edellyttää, että opiskelijalla on opinnäytetyön aihe. Ohjeet aihe-ehdotuksen laatimiseen löydät Master-opiskelijoiden opinnäytetyö -sivuilta kohdasta ”Opinnäytetyön vaihe 1: Suunnittelu”