Maailman hulluin mäenlaskukisa tulee jälleen!

Laskiaistiistaina on aika kokoontua Ullanlinnanmäelle juhlimaan perinteistä Laskiaisriehaa. Vauhdikkaan iltapäivän ajan mäki täyttyy kelkoista, pulkista, liukureista ja niitä ohjastavista opiskelijoista pääkaupunkiseudulta ja kauempaa. Pulkka kainaloon ja eikun mäkeen!

Laskiaisrieha
News article

Body

Pulkkailun ja hauskanpidon lisäksi luvassa on musiikkia, kilpailuja sekä hulppeaa ohjelmaa. Päivän kruunaa legendaarinen ABB:n Akateeminen mäenlaskukilpailu, jossa joukkueet kisaavat toinen toistaan näyttävämmillä rakennelmilla parhaan mäenlaskuvälineen tittelistä. Ullanlinnanmäen historiallisella näyttämöllä on nähty viime vuosina, mittarimatoja, saunoja, ufoja, illallispöytiä ja onpa mäki laskettu myös alhaalta ylöskin!
 
Jos vasara pysyy kädessä ja kelkka ohjaksissa, kokoa oma joukkue suunnittelupöydän ääreen ja lähde itse mukaan kisaan! Säännöt ja ilmoittautuminen löytyvät osoitteesta www.laskiaisrieha.fi.
 
Riehan jälkeen meno jatkuu Vapaateekkarien Laskiaisapprossa. Laskettele Helsingin keskustan läpi baareja kierrellen aina virallisille jatkoille Gravitaatioon saakka! Lisätietoa Laskiaisapprosta on tulossa pian @vapaateekkarit somekanavilla.
 
Mitä: Laskiaisrieha 2023
Missä: Kaivopuisto, Helsinki
Milloin: Laskiaistiistaina 21.2. kello 11-16

Infoa: laskiaisrieha.fi, Telegram-kannulla ja somessa @vapaateekkarit
 
Jos herää kysymyksiä, voit olla yhteydessä osoitteeseen info@laskiaisrieha.fi.

Nähdään riehassa!