Luokkatiloja online-opetuksen seuraamiseen syyslukukaudelle 2022

Pasilan toimipisteen opiskelijaryhmille, joilla on saman päivän aikana lähekkäin online- ja lähiopetusta, on varattu syyslukukaudella online-opetuskerroille luokkatiloja, joissa opiskelija voi halutessaan seurata opetusta omalta tietokoneelta kuulokkeiden kautta.

Pasilan kampus
Uutinen

Body

Pasilan toimipisteen opiskelijaryhmille, joilla on saman päivän aikana lähekkäin online- ja lähiopetusta, on varattu syyslukukaudella online-opetuskerroille luokkatiloja, joissa opiskelija voi halutessaan seurata opetusta omalta tietokoneelta kuulokkeiden kautta. Luokkatilaan päästäkseen opiskelija voi pyytää oven avausta ala-aulan infotiskiltä.

Luokkia on varattu niille online-opetuskerroille, joille on löytynyt vapaa luokkatila. Jos opetuskerralle on luokkatila, se näkyy lukujärjestyksessä. Luokkatilan lisäksi lukujärjestyksessä lukee online sekä tilan että opetuksen nimen kohdalla. Tällä haluamme korostaa, että kyse on edelleen online-opetuksesta, ja luokkatilojen tarkoitus on yksinomaan mahdollistaa opiskelijoille opetuksen seuraaminen rauhassa silloin, kun päivän aikana on erilaisia opetusmuotoja.