Lukiolaisten Language Day

Lukiolaisten Language Day järjestettiin opiskelijatiimin voimin Haaga-Helian Pasilan kampuksen auditoriossa.

Lukiolaiset
Uutinen

Body

Language Day on lukiolaisille suunnattu tapahtuma, jonka suunnittelu on osa Haaga-Helian opiskelijoiden Languages for International Communication -opintojaksoa. Opiskelijat suunnittelevat ohjelman ja toteuttavat tapahtuman normaalina työelämän toimeksiantona ja ansaitsevat siitä kaksi opintopistettä, kokonaisuudessaan viiden opintopisteen kurssista.

Lukioyhteistyön myötä pääkaupunkiseudun opettajilla on myös mahdollisuus pyytää kieliprojektilaisia omille kielten tunneilleen puhumaan esimerkiksi kansainvälisistä opinnoista. Haaga-Helia tarjoaa lukiolaisille myös avoimen AMK:n opintoja.

Opiskelijat


Language Day -tapahtuman tavoitteena on tehdä Haaga-Helian englanninkielisiä opintoja ja kielitarjontaa tutuksi lukiolaisille ja esitellä myös Haaga-Helian kampusta ja opiskeluympäristöä.

Tämän syksyn tapahtumaan osallistui lukiolaisia Helsingin Medialukiosta ja Helsingin kielilukiosta. Opiskelijat ja opintopalvelujen työntekijät esittelivät Haaga-Helian englanninkielisiä opintoja, kielten opiskelua ja kansainvälistymismahdollisuuksia lukiolaisille.
Ohjelmaan kuului lisäksi opintotarjonnan esittelyä, hakuprosessin läpikäyntiä, avoimen ammattikorkeakoulun opintojen esittelyä sekä videoterveisiä Haaga-Helian kansainvälisiltä opiskelijoilta ja vaihdossa olevilta opiskelijoilta. Tapahtuman loppupuolella lukiolaiset pääsivät tutustumaan kampukseen.

Lukiolaiset


Lukiolaisia on kiinnostanut Haaga-Helian opinnoissa erityisesti vieraiden kielten tarjonta ja kansainväliset mahdollisuudet. Myös ammattikorkeakouluopintojen, työn ja vapaa-ajan aikataulujen sovittaminen yhteen herättää kysymyksiä lukiolaisissa, jotka miettivät jatko-opintoja ja tulevaisuuden suunnitelmiaan.