Löydä opintojesi puuttuva palanen – 3AMK:n hyödyt opiskelijalle

3AMK on Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian liittouma, joka tarjoaa opiskelijoille monenlaisia hyötyjä.

Kuvituskuva
Uutinen

Body

Haaga-Helian opiskelijana pääset kerryttämään osaamistasi 3AMK:n monipuolisilla opintojaksoilla. Lisäksi yhteistyön ansiosta voit hyödyntää Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian opiskelijoiden yhteisiä kirjasto- ja liikuntapalveluita sekä CareerBot-palvelua.

Opintotarjonta

3AMK:n opintotarjonnan ansiosta sinulla on pääsy opintojaksoille, joilla täydentää osaamistasi ja luoda pohjaa juuri sinun urasuunnitelmillesi. 3AMK:n tarjonnasta löydät kahdeksan eri kielen kieliopintoja, innostavia intensiiviopintoja sekä syväluotaavia osaamispolkuja.

Sen lisäksi, että pääset 3AMK:n opintotarjonnan kautta hyödyntämään kolmen korkeakoulun vahvuuksia, pääset verkostoitumaan kampuksesi ulkopuolisten opiskelijoiden kanssa. Lue lisää 3AMK:n opintotarjonnasta täältä.

Kirjastopalvelut

3AMK-yhteistyön ansiosta voit hyödyntää Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian kirjastopalveluita. Tuudosta löytyvä kirjastokorttisi toimii kaikkien näiden kolmen ammattikorkeakoulun kirjastoissa. Voit siis lainata ja palauttaa kirjoja kaikkien näiden kampuksien kautta.

3AMK-kirjastoja löytyy pääkaupunkiseudun lisäksi Hyvinkäältä, Vierumäeltä, Lohjalta ja Porvoosta. Lue lisää 3AMK-kirjastoista täältä.

ZONE-liikuntapalvelut

Kehosta on hyvä pitää huolta, jotta mieli jaksaa opiskella. ZONE-liikuntapalveluiden kautta voit varata vuoroja kuntosaleille ja liikuntatiloihin sekä osallistua ryhmäliikuntoihin. Kuntosalit ja liikuntatilat löytyvät viideltä kampukselta ja neljällä näistä tarjotaan myös ryhmäliikuntaa. Ryhmäliikuntaa on tarjolla myös virtuaalisena.

Käy tutustumassa ZONE-liikuntapalveluihin ja katso lähin liikuntapaikkasi täältä!

CareerBot

CareerBot on tekoälyä hyödyntävä palvelu, joka auttaa sinua opintojesi ja urasi suunnittelussa. CareerBot auttaa sinua aina oman osaamisen tunnistamisesta opintojen ja opinnäytetyöaiheen valintaan sekä työpaikan löytämiseen.

Anna siispä tekoälyn auttaa sinua tulevaisuutesi suunnittelussa. Pääset tutustumaan CareerBotiin täältä.