Liikuntaa juuri sinulle – Zone-liikuntapalveluiden syyskausi starttaa 4.9., varaa jo nyt!

Minkälaista liikuntaa sinä haluaisit harrastaa syyskaudella? Zone-liikuntapassilla pääset liikkumaan viidellä eri kampuksella; Malmilla, Myllypurossa, Myyrmäessä, Pasilassa ja Tikkurilassa. Palvelutarjontaan sisältyy monipuolisesti ryhmäliikuntatunteja, online-tunteja, kuntosaleja, sulkapallovuoroja ja muita palloilumahdollisuuksia. Voit myös varata liikuntasaleja omaan käyttöön treeniä varten.

Haaga-Helian opiskelijoiden liikuntapalvelut
News article

Body

Voit nyt tutustua sekä varata ryhmäliikuntatunteja ja muita liikuntavuoroja varausjärjestelmässämme. Useimmilla kampuksilla liikuntapalveluiden syyskausi starttaa virallisesti 4.9., jolloin myös viikoittaiset ryhmäliikuntatunnit alkavat pyöriä. Kaikkiin vuoroihin voi varata paikan 14 päivään etukäteen. Varausjärjestelmä näyttää varattavat palvelut, kun ne ovat käytettävissä. Muista tutustua myös palveluiden peruutuskäytäntöihin sekä uuteen mobiilisovellukseen nettisivuillamme.

Zone-liikuntapalvelut on tarkoitettu Haaga-Helian, Metropolian ja Laurean opiskelijoille ja henkilökunnalle. Lue täältä miten pääset hankkimaan oman liikunta- tai kuntosalipassin.

Syksyn kurssit ja lajikokeilut ovat tarjolla Kide.appissa

Zone järjestää syyskaudella useita lisämaksullisia kursseja ja lajikokeiluita, joihin pääset jo nyt tutustumaan Kide.appissa. Kurssit avautuvat myyntiin 4.9., ja paikkoja on rajoitettu määrä. Opiskelijakunnan jäsenet pääsevät kursseille etuhinnalla, mutta myös muut opiskelijat ja henkilökunta ovat tervetulleita mukaan normaalihinnalla.

Zone-liikuntapalveluiden palveluehdot on päivitetty 31.7.2023, voit tutustua niihin verkkosivullamme.

Tervetuloa liikkumaan Zone-liikuntapalveluiden pariin!
==
Zone - Ammattikorkeakoulujen liikuntapalvelut ovat Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian yhteiset liikuntapalvelut.
Seuraa Zonea myös Facebookissa ja Instagramissa!