Liiketalouden kaksoistutkinto-ohjelma avattu Hochschule Müncheniin!

Haaga-Helian liiketalouden tradenomitutkinnossa (HELI, FINA, MYYNTI, LIIDI, TRALI) on avattu kaksoistutkinto-ohjelma saksalaisen Hochschule Münchenin kanssa. Nyt sinulla on upea mahdollisuus hakea suorittamaan kaksoistutkintoa yhteistyökorkeakouluumme ensimmäisten joukossa!

Maisemakuva Munchenista
Uutinen

Body

MITÄ? 

Kaksoistutkinto-opinnot koostuvat yhden lukuvuoden (60 op) opinnoista yhteistyökorkeakoulussa. Ohjelmassa suoritat 45 opintopistettä opintojaksoilla ja kirjoitat 15 op laajuisen opinnäytetyön Hochschule Münchenissä. Opintoja on tarjolla mm. myynnin, yrittäjyyden, kansainvälisen liiketoiminnan sekä viestinnän aloilta, ja opiskelu tapahtuu englannin kielellä.

Tutustu vaihtokohteeseen tarkemmin

 Huomioithan, että tutkintojen laajuus on yhteensä 210 op, eikä kaksoistutkinto-ohjelmaan osallistuminen siten pidennä opiskeluaikaasi. Opintojen aikana on tarjolla tukea ja ohjausta sekä Saksassa että Suomessa. 

MISSÄ? 

Kaksoistutkinto-opintojen ajan asut Münchenissä, Baijerin pääkaupungissa, joka on tunnettu mm. Oktoberfest-olutfestivaalistaan. Kaupungissa on noin 1,5 miljoonaa asukasta, ja se sijaitsee keskeisellä paikalla Etelä-Saksassa, Alppien läheisyydessä. Alueelta löytyy paljon nähtävää, ja siitä on helppo tehdä esim. viikonloppumatkoja eri puolille Keski-Eurooppaa. 

MILLOIN? 

Haku Münchenin kaksoistutkinto-opintoihin lukuvuodelle 2023–24 on nyt käynnissä ja jatkuu 11.11.2022 saakka. Voit hakea mukaan, jos sinulla on ohjelman alkuun mennessä suoritettuna 120 opintopistettä vähintään 3,0 keskiarvolla, englannin kielen taitosi on vähintään tasolla B2 ja olet jonkin seuraavan koulutusohjelman opiskelija: HELI, FINA, Myynti, LIIDI. Myös TRALI:n opiskelijana voit hakea, mikäli em. ehdot täyttyvät. 

MITEN?

Haku kaksoistutkinto-ohjelmaan päättyy pe 11.11.2022.

Hae tästä
 
Hakuprosessi

Hakuprosessi on kolmivaiheinen: 

  1. Hakulomakkeella (yllä) sinua pyydetään kirjoittamaan lyhyt englanninkielinen motivaatiokirje. 
  2. Hakulomakkeen pohjalta sinut kutsutaan lyhyeen live-haastatteluun, joka järjestetään Pasilassa torstaina 24.11. klo 12–16 välillä. Englanninkielisessä haastattelussa arvioidaan kielitaitosi riittävyyttä ja motivaatiotasi. Haluamme myös yhdessä keskustellen varmistaa, että vaihto-ohjelma sopii osaksi opintojasi. 
  3. Haastattelun perusteella saat suosituksen siitä, sopiiko kaksoistutkinto osaksi opintojasi. Sen jälkeen voit hakea kansainvälisten palveluiden varsinaisessa vaihtohaussa tammikuussa. Lisätietoa kv-palveluiden vaihtohakuprosessista.

Tämä hieno tilaisuus kannattaa ehdottomasti hyödyntää! Kaksoistutkinnon suoritettuasi sinulla on arvokkaan kansainvälisen opiskelukokemuksen lisäksi konkreettinen tutkintotodistus sekä Haaga-Heliasta että Hochschule Münchenistä, mistä on varmasti hyötyä tulevaisuuden työmarkkinoilla. 

Ota yhteyttä
Heli
Siponen
kansainvälisten asioiden asiantuntija
+358 294471121
Heli.Siponen@haaga-helia.fi
Annukka
Kivineva
suunnittelija
+358 294471104
Annukka.Kivineva@haaga-helia.fi
Ria
Heiska
lehtori
+358 294471124
Ria.Heiska@haaga-helia.fi
Janne
Mertala
lehtori
+358 294471455
Janne.Mertala@haaga-helia.fi