LAB8:n tuoreimmassa trendiraportissa pureudutaan kiertotalouden trendeihin

Haaga-Helian palvelukokemusten laboratorion LAB8:n asiantuntijat ovat koonneet maailman johtaviin trenditoimistoihin kuuluvan TrendHunterin keräämästä aineistosta trendiraportin, jossa esitellään kuusi kiertotalouden ajankohtaista trendiä.

Kiertotalous-trendiraportin kansi: kädet pitävät hologrammista kiertotaloussymbolia auringonlaskua vasten.
Uutinen

Body

Kiertotalous-trendiraportissa pureudutaan kiertotalouden uusimpiin ratkaisuihin ja liiketoimintamalleihin, joilla vähennetään jätettä, muovin käyttöä ja ympäristön kuormitusta. Se luotaa kiertotalouden kuusi kuuminta trendiä, joiden ajankohtaisuutta Suomessa arvioi Haaga-Helian Hospitality-kehityspaneeli.

Lentämisen tulevaisuus on ympäristöystävällisempi, yhä useammat vähittäiskaupat saavat virtansa auringosta ja uusien rakennusten suunnittelussa huomioidaan ympäristökustannukset koko tuotantoketjun aikana.

Trendejä havainnollistavat lukuisat esimerkit: Samsungin "Galaxy for the Planet" -hanke pyrkii lähitulevaisuudessa poistamaan kertakäyttöisten muovien käytön kaikista tuotepakkauksistaan ja kauneusyritykset ovat lanseeranneet uudelleentäytettäviä pakkauksia.

Myös Dubai Expo 2020 -maailmannäyttelyssä, jossa Haaga-Heliakin on mukana, nähdään kiertotalouden esimerkillisiä innovaatioita: Carlo Ratti Associatin paviljongissa ei ole ilmastointia, vaan se on suunniteltu jäähtymään luonnollisesti. Grimshaw Studion Terra-paviljongin kattoa kattaa 135 metriä leveä aurinkopaneeli.

Voit tutustua näihin ja moniin muihin mielenkiintoisiin ilmiöihin ja innovaatioihin Kiertotalous-trendiraportissa. Jatkossa voit seurata toimintaa täällä. Sinne ilmestyvät myös tulevat raportit.

Tilaa uusin trendiraportti: Kiertotalous

Trendiraportti

Mikä LAB8?

LAB8 yhdistää luovuuden, palveluyritykset ja kehittämällä oppimisen. Avullamme muutat liiketoimintaasi elämykselliseksi asiakkaitasi parhaiten palvelevalla tavalla. Nopeasti, hauskasti ja ketterästi!

Lue lisää

LAB8 Haaga-Helia Logo
Ota yhteyttä
Eeva
Puhakainen
lehtori
+358 294471162
Eeva.Puhakainen@haaga-helia.fi