Kunniaopettajat palkittiin ansioista opettajankoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen kehittämisessä

Haaga-Helian ammatillisen opettajankoulutuksen uudet kunniaopettajat ovat OAJ:n erityisasiantuntija Hannele Louhelainen ja Novidan kuntayhtymäjohtaja Antti Virtanen.

Kunniaopettajat AOKK 2022
News article

Body

Haaga-Helian ammatillinen opettajankoulutus on palkinnut kaksi kunniaopettajaa ansioista ammatillisen koulutuksen ja korkeakoulutuksen kehittämisessä sekä yhteistyöstä opettajankoulutuksen kanssa.

Uudet kunniaopettajat nimesi opettajakorkeakoulun johtaja Jari Laukia (uutisen pääkuvassa, keskellä) ammatillisten opettajien valmistujaisjuhlien yhteydessä Helsingissä 5.5.2022.

OAJ:n erityisasiantuntija Hannele Louhelainen on pitkään työskennellyt eri työryhmissä ja muissa tehtävissä korostaen ammatillisen koulutuksen ja ammattikorkeakoulutuksen opettajan tärkeyttä.

Viimeksi hän on ollut aktiivisesti tukemassa ammatillisten opettajakorkeakoulujen tavoitetta saada opettajankoulutus hyväksyttyä kansallisessa tutkintojen viitekehyksessä tasolle 7.

Hannele Louhelainen
Hannele Louhelainen

 

Lounais-Suomen koulutuskeskus Novidan kuntayhtymän johtaja Antti Virtasella on pitkä ura ammattikasvatuksen alueella. Vuosina 2004–2020 Virtanen oli Ammatillisen opettajakorkeakoulun neuvottelukunnassa jäsenenä ja varapuheenjohtajana.

Näissä tehtävissään hän oli aktiivisesti vaikuttamassa ammatillisen opettajankoulutuksen toimintaan ja kehittämiseen.

Antti Virtanen
Antti Virtanen.


Kunniaopettajat saivat kunniakirjojen lisäksi hopeiset Haaga-Helian logolla varustetut kunniamerkit.

Kunniaopettajia on jo yhteensä viisi. Ensimmäiset kunniaopettajat palkittiin marraskuussa 2020, kun Haaga-Helian opettajankoulutus täytti 70 vuotta.

Ensimmäiset kunniaopettajat ovat TAT:n johtaja Liisa Tenhunen-Ruotsalainen, ammattikasvatusneuvos Pentti Rauhala ja professori Stanley Mukhola Pretoriasta TUT-yliopistosta.

Ota yhteyttä
Jari
Laukia
johtaja
johtaja, Ammatillinen opettajakorkeakoulu
+358 294471710
Jari.Laukia@haaga-helia.fi