Kiinnostaako sinua uuden kielen opiskelu tai haluaisitko vielä kursseja syksylle? Ilmoittaudu 3AMK:n kursseille 8.8.-19.8.2022!

3AMK:n opintotarjonta koostuu osaamispoluista, intensiiviopinnoista sekä kieliopinnoista. 3AMK:n kautta voit ilmoittautua korkeakoulujen järjestämille kieliopinnoille sekä Aalto-yliopiston kieliopinnoille.

kuva ilmoittautuminen
News article

Body

 

Kieliopinnot

Aalto-yliopiston kielikurssit löydät täältä: Aalto-yliopiston kielitarjonta – 3AMK. Aalto-yliopiston kielikurssien ilmoittautuminen päättyy viikkoa ennen toteutuksen alkamista. Haluaisitko opiskella Japania, Italiaa tai muuta kieltä? 3AMK:n kieliopinnot löydät täältä: 3AMK -kielitarjonta – 3AMK.

Osaamispolut

Osaamispolulla saat valmiuksia verkkokauppatoimintojen kansainvälistämiseksi, sekä englannin ja suomen kielten käyttämiseen erilaisissa työelämän vuorovaikutustilanteissa. Opintopolun kursseilla käsitellään laajasti verkkokaupan toimintaa kansainvälisesti mm. maksuliikenteen ja lokalisoinnin näkökulmasta.

Opintopolkuun kuuluu myös työelämä- ja asiantuntijaviestintää, joka lisää opiskelijan ymmärrystä ja valmiutta verkostoitumiseen ja kansainvälisyyteen.

Haluatko olla konkreettisesti mukana jatkuvassa kasvussa olevassa liiketoiminnassa? Osallistu verkkokauppa -osaamispolkuun ja opit ymmärtämään digimarkkinointityökalujen, markkinointianalytiikan ja verkkokauppalogistiikan merkityksen liiketoiminnassa.

Käytännön harjoittelu toteutuu oppimisympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus rakentaa oma verkkokauppa ja myydä erilaisia tuotteita.

Intensiivitoteutukset

Intensiivitoteutukset ovat 5–10 opintopisteen työelämälähtöisiä toteutuksia, joissa usein toteutetaan projekteja erilaisille organisaatioille. Osaamispolut ovat valmiita 15 opintopisteen kokonaisuuksia, jotka kestävät koko lukukauden. Osaamispoluissa jokainen korkeakoulu järjestää yhden 5 opintopisteen toteutuksen osaamispolun kokonaisuuteen.

Intensiiviviikon tavoitteena on antaa opiskelijalle työkaluja oman hyvinvointinsa ylläpitämiseen ja opinnoissa selviämiseen. Intensiiviviikolla opiskelija oppii ymmärtämään omia vaikutusmahdollisuuksiaan muutos- ja kriisitilanteissa, tunnistamaan opiskeluihin negatiivisesti vaikuttavia tekijöitä sekä hyödyntämään omia vahvuuksiaan elämän ja opintojen hallinnassa.

Toteutuksen teemat koostuvat stressin- ja ajanhallinnasta, jaksamisesta ja palautumisesta, resilienssistä sekä keskeneräisyyden ja epävarmuuden sietämisestä.

Ilmoittautuminen: 15.8.-2.10.2022

Intensiivitoteutus: 17.10.-21.10.2022

Siirtymäsuunnittelu yhdistää tulevaisuuden, suunnittelun ja järjestelmäajattelun ja niiden metodologian. Sen tavoitteena on käsitellä monimutkaisia, jopa pirullisia ongelmia (ongelmia, joihin ei ole yhtä oikeaa ratkaisua kuten ilmastonmuutos), luoda konkreettisia monivaiheisia suunnitelmia paremman tulevaisuuden saavuttamiseksi.

Siirtymäsuunnittelu on poikkitieteellinen ala, joka korostaa yhteiskuntien ja yksilöiden roolia toimijoina missä tahansa järjestelmätason muutoksessa. Toteutuksen jälkeen opiskelijat osaavat soveltaa siirtymäsuunnittelua työympäristöissä.

Intensiiviviikko järjestetään englanniksi. Arviointikriteerit ja tehtävät ovat eritasoisia AMK- ja YAMK-opiskelijoille.

Ilmoittautuminen: 15.8.-31.10.2022

Intensiivitoteutus: 24.-26.11.2022

Oletko IT-alan opiskelija tai osaat muutoin hieman koodata? Kiinnostaako sinua aito työelämäyhteistyö? Haluatko päästä ideoimaan ja innovoimaan yritysten ja organisaatioiden uusia tuotteita, palveluita tai toimintamalleja?

Toteutuksella työskennellään projektihaasteen parissa moninaisissa ryhmissä eri koulutusalojen opiskelijoiden kanssa. Toteutuksella projektihaasteesta kehitetään ja innovoidaan uusi konsepti, josta luodaan prototyyppi. Prototyypin testaamisen ja tuotteistamisen jälkeen se lanseerataan ja viedään markkinoille.

Toteutuksen jälkeen opiskelija osaa vastuullisesti kehittää innovatiivisia käytännöllisiä ja konkreettisia ratkaisuja, toimintatapoja, tuotteita tai palveluita vastaamaan metropolialueen haasteisiin ja tulevaisuuden tarpeisiin.

Intensiivitoteutus kestää 7 viikkoa. Lue lisää aikaisemmista innovaatioprojekteista: Onnistunut MINNO-innovaatioprojekti haastaa museokäynneille | Metropolia ja Congrid Oy:lle laadunvarmistusmatriisi Metropolian innovaatioprojektina | Metropolia.

Ilmoittautuminen: 2.5.-21.8.2022

Intensiivitoteutus: 29.8.-13.10.202