Kiinnostaako liike-elämän vihreä kasvu? Nappaa alasi parhaat vinkit SDG4BIZ:in maksuttomasta koulutuksesta

Erasmus+ Knowledge Alliance rahoittama monikansallisen SDG4BIZ auttaa kestävän kehityksen liiketoimintamahdollisuuksista kiinnostuneita pk-yrityksiä.

SDG4BIZ koulutus
Uutinen

Body

Monikansallinen SDG4BIZ - Knowledge Alliance for Business Opportunity Recognition in SGDs on edennyt vaiheeseen, jossa yritykset pääsevät osallistumaan eri alojen asiantuntijoiden tuottamiin koulutuksiin täysin ilmaiseksi.

SDG4BIZ koostuu viidestä eri puolilla Eurooppaa toteutetusta koulutuskokonaisuudesta eli moduulista, jotka edustavat eri alojen tuoreinta pedagogista osaamista ja viimeisimpiä tieteellisiä läpimurtoja kestävän kehityksen ja vihreän liiketalouden saralla.

Kansainvälisen koulutuksen suunnitteluun on osallistunut kymmeniä asiantuntijoita, joita yhdistää heidän halunsa jakaa tietoa ja osaamista YK:n kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesta liiketoiminnasta, ja tukea tällä tavoin eurooppalaisten yritysten kasvua.

Viisi eri koulutuskokonaisuutta

SDG4BIZ:issä on viisi opintojaksoa, joista jokainen on viiden opintopisteen arvoinen ja muodostaa oman kokonaisuutensa. Koulutus ei ole aikaan tai paikkaan sidottua, jonka vuoksi osaamisen kehittäminen onnistuu näppärästi jopa kotisohvalta käsin. Voit osallistua joko yhteen tai useampaan opintojaksoon:

  1. liiketoimintamahdollisuuksien tunnustaminen ja mahdollisuudet
  2. elintarvikkeet ja maatalous
  3. kaupungit
  4. energia ja materiaalit
  5. terveys ja hyvinvointi

Opintojakson suorittaneet kykenevät tunnistamaan liiketoimintamahdollisuuksia omasta toimintaympäristöstään ja rakentamaan uutta liiketoimintaa kestävällä tavalla, joka huomioi myös ympäristön, sosiaalisen vastuullisuuden ja talouden. Liiketoimintaa ja innovointia opettaville kurssi tarjoaa laajan materiaalikokonaisuuden, jota voi hyödyntää myös omassa opetuksessaan.


Näin ilmoittaudut opintojaksoille

Pääset käsiksi materiaaleihin toimimalla seuraavasti:

  1. Rekisteröidy ITSLEARNING-alustalle osoitteessa https://eumodule.itslearning.co.uk/sdg4bizregistrationform3/Webform?siteid=901208&webformsuserkey=selfregistration_webform_full_launch.
  2. Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostin, joka lähetetään osoitteesta no-reply.integrations@itslearning.com. Jos et löydä viestiä saapuneista viesteistä, niin voit etsiä sitä sähköpostistasi hakusanalla ”itselarning”. Sähköposti sisältää seuraavat tiedot: Itslearning-alustan verkko-osoite, käyttäjätunnus ja salasana.

Rekisteröitymisen jälkeen voit kirjautua SDG4BIZ:in opintojaksoille osoitteessa: 

https://sdg4biz.itslearning.com/

Lisää tietoa

SDG4BIZ - Knowledge Alliance for Business Opportunity Recognition in SGDs on Erasmus+ Knowledge Alliancen rahoittama hanke, joka päättyy vuoden 2023 lopussa.

Haaga-Helia ja Metropolia ammattikorkeakoulujen lisäksi SDG4BIZ:in toteutuksessa ovat vastanneet myös baskimaalainen innovaatio- ja tutkimuskeskus Tknika, italialainen Fondazione Fenice Green Energy Park, itävaltalainen tutkimuskeskus Brainplus, norjalainen digitaalisten oppimisympäristöjen pioneeri Itslearning, Slovakian teknillinen korkeakoulu sekä Yasarin yliopisto Turkista.

 

Ota yhteyttä
Annariikka
Rosendahl
projektipäällikkö
+358 294471096
Annariikka.Rosendahl@haaga-helia.fi