Kevään ja kesän 2024 lukujärjestykset (Helsingin ja Porvoon toimipisteet) on nyt julkaistu

Kevään ja kesän 2024 lukujärjestykset (Helsingin ja Porvoon toimipisteet) on nyt julkaistu.

Kuvituskuva opiskelijoista
Uutinen

Body

Lukujärjestyksen suunnittelu

Lukujärjestyksiä tarkastellaan Lukkarikoneella, jossa toteutuksia voi hakea ryhmän tunnuksen, toteutuksen nimen tai toteutuksen tunnuksen perusteella. Voit hakea toteutuksia myös toteutustapojen perusteella. Toteutustavat ja niiden selitteet löytyvät Lukkarikoneen ohjeesta.

Lukkarikone: https://lukkarit.haaga-helia.fi/ 

Lukkarikoneen ohjeet: https://www.haaga-helia.fi/fi/lukkarikoneen-ohje

HUOM! HOPSin tekeminen ja hyväksyttäminen ja henkilökohtaisen lukujärjestyksen suunnittelu Lukkarikoneella eivät korvaa toteutusilmoittautumisia.

 

Toteutuksille ilmoittautuminen

Ensivalinta kevään 2024 toteutuksille alkaa maanantaina 27.11.2023 klo 8.00 ja päättyy maanantaina 4.12.2023 klo 16.00. Ensivalinnassa opiskelijat hyväksytään toteutuksille tutkintosäännön 5§:n hyväksymistä koskevien sääntöjen perusteella – ei nopeusjärjestyksessä. Tutkintosäännön löydät täältä: https://www.haaga-helia.fi/fi/tutkintosaanto-noudatettavat-normit-ja-muutoksenhaku

Huomaathan, että toteutus saattaa peruuntua, jos ensivalinnassa ei tule riittävästi ilmoittautuneita. Toteutukset saattavat peruuntua vähäisen osallistujamäärän vuoksi vielä senkin jälkeen, kun ensivalinnan ilmoittautumiset on hyväksytty.

Tiistaista 2.1.2024 klo 8.00 alkaen voit jälkivalinnassa ilmoittautua sellaisille toteutuksille, joilla on vielä tilaa, tai ilmoittautua jonoon jo täyteen tulleille toteutuksille. Jälkivalinnassa opiskelijat hyväksytään toteutukselle ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ensimmäisen lukukauden opiskelijoille tarkoitetuille toteutuksille on mahdollista ilmoittautua vasta maanantaista 8.1.2024 klo 8.00 alkaen. Ensimmäisen lukukauden opiskelijat ovat etusijalla ko. toteutuksille.

Ohjeet toteutuksille ilmoittautumiseen: https://mynet.haaga-helia.fi/group/pakki/toteutukselle-ilmoittautuminen

Huomaathan, että sinun tulee vahvistaa paikkasi toteutuksella osallistumalla ensimmäiselle opetuskerralle tai ilmoittamalla opettajalle poissaolostasi (poislukien virtuaali- ja nonstop-toteutukset, joilla osallistuminen vahvistetaan opettajan ilmoittamalla tavalla). Opettaja poistaa opetuksen alussa toteutukselta opiskelijat, jotka eivät osallistu ensimmäiseen opetuskertaan tai ilmoita poissaolostaan. Opiskelijoita ei enää myöhemmin poisteta toteutukselta, vaan kaikille annetaan arvosana hylätty-kiitettävä.