Kevään ja kesän 2023 lukujärjestykset (Helsingin ja Porvoon toimipisteet) on nyt julkaistu

Kevään ja kesän 2023 lukujärjestykset (Helsingin ja Porvoon toimipisteet) on nyt julkaistu.

Kuvituskuva: tietokone ja vihko pöydällä
Uutinen

Body

Huomioittehan, että myös kesän lukujärjestykset on nyt julkaistu ja kesän toteutuksille ilmoittaudutaan ensi- ja jälkivalinnassa samaan aikaan kuin kevään toteutuksille. 

Lukujärjestyksiä tarkastellaan Lukkarikoneella, jossa toteutuksia voi hakea ryhmän tunnuksen, toteutuksen nimen tai toteutuksen tunnuksen perusteella. Voit hakea toteutuksia myös toteutustapojen perusteella. Toteutustavat ja niiden selitteet löytyvät Lukkarikoneen ohjeesta.

Lukkarikone: https://lukkarit.haaga-helia.fi/   

Lukkarikoneen ohjeet: https://www.haaga-helia.fi/fi/lukkarikoneen-ohje

Ilmoittautuminen kevään ja kesän 2023 toteutuksille alkaa maanantaina 28.11.2022 klo 8.00 ja päättyy maanantaina 5.12.2022 klo 16.00. Maanantaina 2.1.2023 klo 8.00 alkaen voit ilmoittautua toteutuksille, joilla on vielä tilaa, tai ilmoittautua jonoon jo täyteen tulleille toteutuksille.

Ensimmäisen lukukauden opiskelijoille tarkoitetuille toteutuksille on mahdollista ilmoittautua vasta 9.1.2023 klo 8.00 alkaen. Ensimmäisen lukukauden opiskelijat ovat etusijalla ko. toteutuksille.

Ohjeet toteutuksille ilmoittautumiseen: https://mynet.haaga-helia.fi/group/pakki/toteutukselle-ilmoittautuminen 

HUOM! HOPSin tekeminen ja hyväksyttäminen tai henkilökohtaisen lukujärjestyksen kokoaminen Lukkarikoneella ei korvaa toteutusilmoittautumisia!

Muistathan, että  

  • ensivalinnassa opiskelijat hyväksytään toteutuksille tutkintosäännön 5§ perusteella – ei nopeusjärjestyksessä. Tutkintosäännön löydät täältä: https://www.haaga-helia.fi/fi/tutkintosaanto-noudatettavat-normit-ja-muutoksenhaku  
  • toteutus saattaa peruuntua, jos ensivalinnassa ei tule riittävästi ilmoittautuneita. (Huomaathan, että toteutukset saattavat peruuntua vähäisen osallistujamäärän vuoksi vielä sen jälkeen, kun ilmoittautumiset on ensivalinnan jälkeen hyväksytty.) 

Peruutathan turhat ilmoittautumiset toteutuksille, joille et jostain syystä aiokaan osallistua. Huomaathan myös, että suorittamatta jätetyistä toteutuksista annetaan aina 0-arvosana, jos ilmoittautumista ei ole perunut kahden viikon sisällä toteutuksen alusta.