Keinoja stressinsäätelyyn – osallistu opiskeluhyvinvointiviikon webinaareihin 2.–6.10.

Jos vatsaasi kipristää tai päätäsi kivistää tenttiviikon lähestyessä, et varmasti ole ainoa – stressi oireilee tyypillisesti eri puolilla kehoa.

Itseohjautuvat virtuaalitoteutukset opinnoissaan tukea tarvitsevan opiskelijan näkökulmasta
Uutinen

Body

Pienillä teoilla terveyttä -opiskeluhyvinvointiviikon verkkotapahtumissa (2.–6.10.2023) etsitään YTHS:n asiantuntijoiden kanssa keinoja helpottaa ja ennaltaehkäistä stressioireita.

Kysy asiantuntijalta -lounaswebinaarit

YTHS järjestää opiskeluhyvinvointiviikon aikana päivittäin klo 12–13 Teamsilla eri teemoihin pureutuvia Kysy asiantuntijalta -lounaswebinaareja.

Suomenkielisten lounaswebinaarien teemat ovat:

  •  ma 2.10.2023 klo 12–13 Helpotusta selän ja niskan jumeihin
  •  ti 3.10.2023 klo 12–13 Apua stressiin ja jännittämiseen
  •  to 5.10.2023 klo 12–13 Elätkö hammasta purren? Asiaa purentavaivoista
  •  pe 6.10.2023 klo 12–13 Stressi ja syöminen – mieliteoista ruokahaluttomuuteen.

Voit tulla lounaswebinaareihin mukaan ilman ennakkoilmoittautumista.

Teams-linkit ja tarkemmat tiedot kunkin päivän teemasta löydät YTHS:n verkkosivuilta.

Voit jättää etukäteen anonyymin ennakkokysymyksesi lounaswebinaarien asiantuntijoille tällä lomakkeella (ethän kuitenkaan tuo kysymyksissäsi esiin henkilökohtaisia terveystietojasi tai muita arkaluonteisia tietoja). Asiantuntijamme vastaavat kysymyksiin yleisellä tasolla. Ennakkokysymyksiä voi lähettää 27.9.2023 saakka.

Mielekäs, merkityksellinen ja tasapainoinen arki -webinaari 5.10

Valtakunnallinen terveyden edistämisen webinaari 5.10.2023 klo 13–14 järjestetään teemalla "Mielekäs, merkityksellinen ja tasapainoinen arki – kuinka huolehdin omasta hyvinvoinnistani opiskelu- ja työkiireiden keskellä?".

Miten hallita stressiä ja arjen kuormittavuutta ja lisätä omaa resilienssiä? Millä keinoin voi parantaa omaa arjenhallintaa ja lisätä kokemusta työ- ja opiskeluarjen mielekkyydestä? Millainen rooli itsetuntemuksella on omasta hyvinvoinnista huolehtimisessa? Muun muassa näistä teemoista puhutaan teemaviikon päätapahtumassa valtakunnallisessa terveyden edistämisen webinaarissa torstaina 5.10.2023 klo 13–14.

Webinaarin asiantuntijana toimii työpsykologi Jaakko Sahimaa. Terveyden edistämisen webinaari on suomenkielinen, ja siihen on ennakkoilmoittautuminen.

Lue webinaarista ja ilmoittautumisesta lisää YTHS:n verkkosivuilta.