Kasva kansainvälisenä osaajana – Infoa Haaga-Helian kieli- ja kulttuuriopinnoista, kevät ja kesä -24

Kevään ja kesän 2024 opintojen ensivalinta lähenee. Ensivalinta alkaa 27.11. klo 8 ja päättyy 4.12. klo 16. Muistathan laadukkaan kieli- ja kulttuuriopintojen tarjontamme. Kurssit tukevat hyvin muita asiantuntijaosaamisia tutkinnosta riippumatta.

kuvituskuva
Uutinen

Body

Osaamisalueelta haluamme nostaa erityisesti seuraavat:

  • Globaalit kielet - saksan, ranskan, espanjan ja venäjän kaikki opintojaksot, ja erityisesti tasot 3 ja 4 (näissä aina englanti tukikielenä). Mikäli haluat tärkeitä maailman kieliä opintoihisi, niin ensivalinnassa ilmoittautuminen on tärkeää. Nämä osaamiset nostavat tutkitusti osakkeitasi työmarkkinoilla. Tiettyjen maiden nousu elinkeinoelämässä näkyy myös meillä, ja sen vuoksi olemme valinneet kevääksi tarjolle mm. French-speaking market and culture studies (CONTACT, eri kampuksilla).
  • Ruotsi – Svenska för marknadskommunikation vie pohjoismaisen markkinointiviestinnän maailmaan. Mielenkiitoista ja hyödyllistä erityisesti markkinointiin ja viestintään suuntautuville. Tarjolla kaksi toteutusta CONTACT (Porvoo) ja ONLINE.
  • Englanti ja kansainvälinen viestintä – korkeamman tason erityisosaamista tarjoavat Advanced Professional English (ONLINE), English for Academic Purposes (ONLINE), English for Professional Presentations (CONTACT, Porvoo) ja Knowledge of the European Union and Public Administration (CONTACT, Pasila).
  • S2 – Sujuva suomen kielen taito voi olla juuri se osaaminen, mikä avaa konkreettisesti ovet suomalaiseen työelämään. Korkeammalta tasolta haluamme nostaa erityisesti Finnish Language and Culture 4 (CONTACT, Pasila), Let’s speak Finnish (CONTACT, Pasila) ja Finnish for Work 2 (VIRTUAL INSTRUCTED).

Opintojaksot kuvauksineen löydät opinto-oppaasta ja laajempaa tietoa kaikesta kieliopintoihin liittyvästä, asiantuntijoistamme ja verkostoistamme (mm Ulysseus University -kielitarjonnan) löydät kätevästi verkkosivuiltamme.

Lisätietoja: Marjaana Halsas

Ota yhteyttä
Marjaana
Halsas
osaamisaluejohtaja
+358 294471302
Marjaana.Halsas@haaga-helia.fi