Kaipaako yrityksesi HR-analytiikan osaamista?

HR-analytiikan merkitys on vahvassa kasvussa. Nesenta hakee nyt yhdessä Haaga-Helian kanssa uusimaalaisia yrityksiä yhteistyökumppaneiksi HR-analytiikan rekrytoivaan koulutusohjelmaan.

HR-analytiikan koulutus
Uutinen

Body

Rekrytoiva koulutus on yritykselle helppo ja luotettava mahdollisuus rekrytoida henkilö, jolla on tuoretta HR-analytiikan osaamista. Koulutuksessa koulutetaan työttömyysuhan alaisia, lomautettuja tai työttömiä, korkeakoulututkinnon suorittaneita tai alalta asiantuntijuuden työelämässä jo hankkineita henkilöitä HR-analytiikan osaajiksi.

– Koulutusohjelma on luotettava ja edullinen väylä rekrytoida ammattitaitoinen henkilö, sillä koulutusohjelma on rakennettu siten, että  80 prosenttia ohjelmasta on työskentelyä yrityksessä. Työtehtävät räätälöidään yrityksen tarpeen ja hakijan osaamisen mukaan, kertoo liiketoimintajohtaja Marko Karttunen Nesentasta, joka vastaa koulutuksen yritysyhteistyöstä ja muista järjestelyistä.

HR-analytiikan osaajista pulaa

Koulutuksen teemoina ovat muun muassa HR-tietojärjestelmien hyödyntäminen, HR-raportointi ja -analytiikka sekä henkilöstön kehittäminen ja palkitseminen. Koulutettava saa näin ollen ajantasaisen ja laadukkaan koulutuksen, joka tukee tulevassa työssä onnistumista sekä antaa uusia valmiuksia päivittää olemassa olevia taitoja.

Viiden kuukauden pituisen koulutusohjelman tavoitteena on koulutettavan työllistyminen koulutuksen aikana tai heti sen jälkeen. Kouluttajana ohjelmassa toimii Haaga-Helia, joka tekee osallistujille tasokartoituksen, jotta koulutusohjelman sisältö palvelee osallistujia ja yrityksiä parhaiten.

– HR-analytiikassa työllistymisnäkymät ovat loistavat, sillä alan osaajista on pulaa. Koulutusohjelma tarjoaa osallistujille osaamista ja eväitä siirtyä raportoinnin tasolta analytiikan tasolle osaamisessaan. Tulevaisuudessa HR:n odotetaan olevan yhä enemmän mukana tukemassa liiketoimintaa omalla osaamisellaan ja aktiivisella panoksellaan, kertoo Haaga-Helian opettaja Piia Heikkilä, joka toimii ohjelmassa kouluttajana ja työpajojen ohjaajana.

HR-analytiikan rekrytoiva koulutusohjelma alkaa Uudenmaan alueella joulukuussa 2022, jos kiinnostuneita yrityksiä ilmoittautuu riittävä määrä 13.9.2022 mennessä. Koulutus toteutetaan yhteistyössä ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.  Yritys sitoutuu koulutusohjelmaan vasta, kun sopiva kandidaatti on löytynyt ja koulutussopimus allekirjoitetaan.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset 13.9.2022 mennessä:

Lue lisää HR-analytiikan rekrytoivasta koulutusohjelmasta (Nesenta.fi)
 

  Ota yhteyttä
  Klaus
  Lüttjohann
  myyntipäällikkö
  +358 294471010
  klaus.luttjohann@haaga-helia.fi