International UAS Examin ensimmäinen vaihe järjestetään 9.2.2022

International UAS Exam on suomalaisten ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen valintakoe.

Kuvituskuva: tietokone ja vihko pöydällä
Uutinen

Body

Hakijat, jotka ovat hakeneet seuraaviin Haaga-Helian koulutuksiin, osallistuvat tähän valintakokeeseen:

  • Business Information Technology,
  • International Business (full-time)
  • Digital Business Innovations, tai
  • Hospitality and Tourism Experience Management.

Ensimmäinen vaihe eli kirjallinen koe järjestetään 9. helmikuuta 2022 klo 12.00 (Suomen aikaa, UTC/GMT+2). Hakijat kirjautuvat kokeeseen henkilökohtaisella sisäänkirjautumislinkillä, joka on toimitettu heille sähköpostitse 7.2. mennessä. Sisäänkirjautumista varten hakijat tarvitsevat myös henkilökohtaisen PIN-koodin, jonka he ovat määrittäneet itse StudyInfossa hakemusta jättäessä.

Lisätietoa valintakokeen ensimmäisestä vaiheesta: International UAS exam, first phase

Ratkaisuja mahdollisiin ongelmatilanteisiin: Possible in-exam problem situations

Jos hakija ei ole saanut henkilökohtaista kirjautumislinkkiä, pyydämme tarkistamaan, ettei se ole joutunut roskapostikansioon. Linkki ja henkilökohtainen PIN-koodi löytyy StudyInfosta hakijan omalta hakemuslomakkeelta. Hakemukselle pääsee vahvistussähköpostin kautta, jonka hakija on saanut aiemmin sähköpostiinsa hakemuksen jättäessään. Jos hakijalla ei ole vahvistussähköpostia, Haaga-Helian hakijapalvelut voivat lähettää sen uudelleen. Pyydä uutta vahvistusviestiä osoitteesta admission@haaga-heila.fi.

Valintaprosessin toisen vaiheen ryhmähaastattelut järjestetään 2.-16.3.2022. Kaikki hakukelpoiset hakijat, jotka ovat suorittaneet hyväksytysti kirjallisen kokeen, kutsutaan ryhmähaastatteluihin.