Ilmoittautuminen suosittuun Matkailun sähköisen liiketoiminta -koulutukseen on nyt käynnissä!

Ota haltuun uudet taidot sähköisen liiketoiminnan kehittämiseen ja päivitä osaamistasi työn ohessa digitaalisen myynnin ja markkinoinnin parissa. Ilmoittautuminen Matkailun sähköinen liiketoiminta -koulutukseen on käynnissä 6.9. asti.

Kuvituskuva mies ja nainen hotellin aulassa kannettavalla tietokoneella
Uutinen

Body

Matkailun, vapaa-ajan ja elämystalouden parissa työskenteleville sekä alan kehittäjille suunnattu Matkailun sähköinen liiketoiminta on 30 op laajuinen opintokokonaisuus, jossa sähköisen liiketoiminnan tärkeimmät teemat on koottu käytännönläheiseksi kokonaisuudeksi.

Opinnot kestävät yhden lukuvuoden syyskuusta 2021 toukokuuhun 2022. Opetus toteutetaan hybridimallina, joten opinnot on helppo suorittaa työn ohessa. Jokainen opintojakso sisältää 1-2 lähipäivää Haagan kampuksella.

Opintokokonaisuus on myös mahdollista hyväksilukea myöhemmin osaksi Matkailun liikkeenjohdon monimuotokoulutusta.

Koulutuksen kokonaishinta on 300 euroa, joka sisältää kahden lukukauden avoimen ammattikorkeakoulun opintomaksut. Opintomaksun maksamalla voi halutessaan suorittaa myös muita Haaga-Helian avoimessa opetustarjonnassa olevia opintojaksoja. Työttömille ja lomautetuille avoimen AMK:n opinnot ovat maksuttomia syyslukukaudella 2021.

Opiskelijoidemme kokemuksia koulutuksesta:

"Matkailun sähköinen liiketoiminta -opinnoista saa tiiviissä paketissa matkailualan digitalisoitumiseen liittyvää ajantasaista tietoa ja oppii uusia käytäntöjä muuttuvassa toimintaympäristössä menestyäkseen. Vertaisoppiminen ja konkreettiset esimerkit toimialalta luentopäivien aikana ovat hyödyllisiä ja kannustavat toimimaan rohkeasti omassa työssä."

”Kiitos todella kattavasta ja mielenkiintoisesta kurssista. Tämä sopi minulle oikein loistavasti, hyödyllisen sisällön ja sen joustavuuden vuoksi.”

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan 6.9. mennessä täältä