Ilmoittautuminen 3AMK:n toteutuksille auki 6.6. asti - eli vielä ehdit mukaan, jos vain olet nopea!

Syksyn 2022 osaamispolkujen ja 3AMK:n kieliopintojen ilmoittautumisaika on 2.5.-6.6.2022. Aalto-yliopiston kielitarjontaan voi ilmoittautua syksyyn asti!

Nuori nainen pohtivan näköisenä - 3AMK:n kesän kursseja
Uutinen

Body

3AMK:n opintotarjonta koostuu osaamispoluista, intensiiviopinnoista sekä kieliopinnoista. 3AMK:n kautta voit ilmoittautua korkeakoulujen järjestämille kieliopinnoille sekä Aalto-yliopiston kieliopinnoille. Aalto-yliopiston kielikurssit löydät täältä: Aalto-yliopiston kielitarjonta – 3AMK.

Intensiivitoteutukset ovat 5–10 opintopisteen työelämälähtöisiä toteutuksia, joissa usein toteutetaan projekteja erilaisille organisaatioille. Osaamispolut ovat valmiita 15 opintopisteen kokonaisuuksia, jotka kestävät koko lukukauden. Osaamispoluissa jokainen korkeakoulu järjestää yhden 5 opintopisteen toteutuksen osaamispolun kokonaisuuteen.

Intensiivitoteutukset kesälle 2022

Onko sinulla idea, jota haluaisit kehittää ja viedä eteenpäin? Liittyykö ideasi kiertotalouteen tai kestävään kehitykseen? Climate Launchpad on maailman suurin liikeideakilpailu, jonka tarkoituksena on luoda alusta kiertotalouteen liittyville yritysideoille. Tämän vuoden teemoihin kuuluvat kestävä liikkuvuus, kiertotalous, urbaanit ratkaisut, puhdas energia, elintarvikejärjestelmät, sopeutumiskyky ja joustavuus, sininen liiketoiminta (esim. matkailuun liittyvät ideat, jotka eivät vaaranna rannikkoalueiden ja merien ympäristön kestävyyttä) ja seuraava suuri asia.

Ideasi voi olla mikä tahansa ilmastonmuutokseen liittyvä, kunhan se on puhtaan teknologian alalla tieteellinen innovaatio, joka käyttää olemassa olevaa teknologiaa tehdäkseen enemmän vähemmillä resursseilla ja jolla on kaupallinen voima!

Intensiivitoteutuksella voit ideoida ilmastonmuutoksen torjumista ja kehittää ideaasi samalla kun saat siihen yritysvalmennusta ja pitching-koulutusta. Toteutus järjestetään englanniksi ja vuoden 2022 ohjelma on suunniteltu ja toteutettu yhdessä 3AMK:n Entrepreneurship Societyjen kanssa.

Ilmoittautuminen: 2.5.-31.5.2022

Intensiivitoteutus: 26.6.-29.6.2022 ja 15.8.-18.8.2022

Innovaatioprojektissa opit innovoimaan työelämän tarpeisiin vastaavia uusia tuotteita, palveluita sekä toimintamalleja yrityksille, organisaatioille ja projekteille. Toteutuksella työskennellään moninaisissa ryhmissä eri koulutusalojen opiskelijoiden kanssa. Kurssin päätteeksi ryhmät esittelevät projektiaan työmaailmalle, kouluyhteisölle ja Helsingin kaupungin yritysneuvojille. Intensiivitoteutus kestää 7 viikkoa ja järjestetään englanniksi.

Ilmoittautuminen: 2.5.-6.5.2022

Intensiivitoteutus: 29.8.-13.10.2022

Haluatko kasvattaa kansainvälistä verkostoasi ja opiskella sekä vierailla kulttuuri- ja matkailupalveluissa ranskalaisten opiskelijoiden kanssa? Toteutuksella toimitaan kulttuurioppaina ranskalaiselle opiskeluryhmälle kolmena päivänä erilaisten Helsingin turistikohteiden- ja palveluiden parissa. Toteutuksella analysoit palveluita kulttuurisesta näkökulmasta, analysoit palveluiden arvonluontia ja soveltamisesta sekä opit elämystaloudesta. Opiskelijana kurssista saat kuitenkin paljon kansainvälisestä näkökulmasta mm. vuorovaikutuksen osalta sekä opit analysoimaan palveluita kulttuurienvälisestä näkökulmasta.

Ilmoittautuminen: 13.5.-15.6.2022

Intensiivitoteutus: 21.6.-24.6.2022

3AMK:n osaamispolut

Osaamispolulla saat valmiuksia verkkokauppatoimintojen kansainvälistämiseksi, sekä englannin ja suomen kielten käyttämiseen erilaisissa työelämän vuorovaikutustilanteissa. Opintopolun kursseilla käsitellään laajasti verkkokaupan toimintaa kansainvälisesti mm. maksuliikenteen ja lokalisoinnin näkökulmasta. Opintopolkuun kuuluu myös työelämä- ja asiantuntijaviestintää, joka lisää opiskelijan ymmärrystä ja valmiutta verkostoitumiseen ja kansainvälisyyteen.

Haluatko olla konkreettisesti mukana jatkuvassa kasvussa olevassa liiketoiminnassa? Osallistu verkkokauppa -osaamispolkuun ja opit ymmärtämään digimarkkinointityökalujen, markkinointianalytiikan ja verkkokauppalogistiikan merkityksen liiketoiminnassa. Käytännön harjoittelu toteutuu oppimisympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus rakentaa oma verkkokauppa ja myydä erilaisia tuotteita.

Osaamispolulla kehität digitaalista osaamistasi ja ammattitaitoasi tulevaisuuden osaajana huippuusi! Opintopolku tarjoaa kattavan perehdytyksen digitaalisten taitojen kehittämiseen ja hyödyntämiseen sosiaali- ja terveysalan palveluissa sekä palvelumuotoilussa. Opintopolun kursseilla opit mm. suunnittelemaan ja analysoimaan digitaalisia palveluita, suunnittelemaan ja koodaamaan käyttöliittymän sekä huomioimaan käytettävyyden ja käyttäjätyytyväisyyden. Opintopolulla opit myös hyödyntämään palvelurobotiikkaa ja tekoälyä Nao-robotin, SmartLab-älykodin tai Peili-sovelluksen parissa.

Terveys- ja hyvinvointiala on nopeimmin kasvava vientiala teknologiateollisuudessa. Suomalainen palvelujärjestelmä tukeutuu yhä enemmän rutiinityötä nopeuttaviin palvelumalleihin, digitaalisiin ratkaisuihin ja palvelurobotiikkaan. Alalla on kysyntää terveysalan ammattilaisista, joilla on valmiuksia olla kehittämässä tulevaisuuden asiakaslähtöisiä palveluita. Alalla on erityisesti tarvetta markkinointiosaajille sekä teknisille osaajille, jotka näkevät tekniikan tulevaisuuden mahdollisuutena. Opintopolun kursseilla opit rakentamaan palveluprototyypin ja suunnittelemaan sille monikanavaisia markkinointi- ja jakeluratkaisuja, jotka perustuvat yrityksen palvelustrategiaan.

Muuttuvassa maailmassa muutokset ovat usein nopeita ja tulevaisuuden johtajana on tärkeää, että sinulla on työkalut erilaisten tilanteiden sekä haasteiden kohtaamiseen. Opintopolulla saat valmiuksia johtaa muuttuvissa toimintaympäristöissä ja johtajuuden haasteiden ratkaisemiseen systeemisen ajattelun avulla. Opintopolun kursseilla opit hyödyntämään organisaatiokonstellaatiota johtamisen ja organisaatioiden kehittämiseen, analysoimaan strategisia päätöksiä moninaisista näkökulmista, tunnistamaan ja hyödyntämään yrittäjyysverkostoa, sekä kehittämään ja arvioimaan tavoitteellisesti asiantuntijuuttasi ja esimiestyötäsi.

 

Osaamispolut löydät kokonaisuudessaan täältä:

Osaamispolut – 3AMK ja kieliopinnot täältä:

3AMK -kielitarjonta – 3AMK.