Hyppää mukaan maksuttomaan Ponnahduslauta rohkeuteen -valmennusohjelmaan ja ohjaa yrityksesi uusille laineille

Ponnahduslauta rohkeuteen on mikroyritysten re-start -ohjelma, joka tarjoaa Uudenmaan alueella toimiville pienille yrityksille ilmaisia mentorointi-, koulutus- ja valmennuskokonaisuuksia.

Ponnahduslauta rohkeuteen pk-yritysten re-start-ohjelma - nainen hyppää ponnahduslaudalta korkokengät jalassa
Uutinen

Body

Hyppää rohkeasti mukaan maksuttomaan valmennusohjelmaan ja ohjaa yrityksesi uusille laineille. Ponnahduslauta rohkeuteen on mikroyritysten re-start -ohjelma, joka tarjoaa Uudenmaan alueella toimiville pienille yrityksille ilmaisia mentorointi-, koulutus- ja valmennuskokonaisuuksia.

Tavoitteenamme on sinun työsi ja yrityksesi kehittäminen ja uudistaminen muun muassa mindfulnessin, palvelumuotoilun sekä itsensä johtamisen menetelmiä hyödyntäen, jotka kaikki lisäävät tutkitusti paitsi työyhteisön tehokkuutta myös yrityksesi kiinnostavuutta.

Hankkeeseen osallistuvat pienet yritykset, niiden omistajat ja työntekijät saavat:

  • mahdollisuuden osallistua ammattilaisten vetämiin mindfulness- ja tiedostavan itsensä johtamisen koulutuksiin
  • tilaisuuden laatia henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman Haaga-Helian kokeneiden asiantuntijoiden tukemana
  • mahdollisuuden tutustua palvelumuotoilun saloihin asiakastarve- ja innovointityöpajoissa ja kehittää omia liiketoimintamahdollisuuksia asiantuntijoiden kanssa
  • tilaisuuden päivittää yrityksenne toimintasuunnitelmaa yhdessä Haaga-Helian koulutetun yrittäjyysasiantuntijan kanssa
  • verkostoitumista ja ajatustenvaihtoa muiden yrittäjien ja työntekijöiden kanssa
  • digikäsikirjan, joka kokoaa yhteen koulutus-, mentorointi- ja valmennustilaisuuksien keskeiset työkalut.

Ponnahduslauta rohkeuteen -ohjelmaan voivat osallistua myös yksinyrittäjät - ja mikä parasta, osallistuminen on yrityksellesi täysin maksutonta.

Valmennuskokonaisuutemme kuuluu de minimis -tuen piiriin, ja hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto osana Euroopan unionin koronatukitoimia.

Tutustu syksyn 2022 aikatauluihin ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa:

Ilmoittautuminen

Valmennuskokonaisuuteen otetaan mukaan yhteensä 100 yritystä. Osallistujapaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ilmoittautumislomakkeen tietojen ja sitä seuraavan yrityskohtaisen haastattelun perusteella.

Haastatteluista sovitaan erikseen alustavasti hyväksyttyjen yritysten kanssa, ja niiden tarkoituksena on varmistaa yritysten osallistumisvalmiudet sekä tarjota lisätietoa ja vastata hakijoiden kysymyksiin.

Ilmoittautumiset oheisen linkin kautta: https://link.webropol.com/s/ponnahduslauta 

Valmennuksen toteuttajat ja yhteistyökumppanit

Ponnahduslauta rohkeuteen – mikroyritysten re-start -hankkeen tavoite on Uudenmaan alueen urheilu-, liikunta- ja matkailualan mikroyritysten elinvoimaisuuden ja työllistämiskyvyn ylläpitäminen ja kehittäminen. 

Hankkeen toteutuksesta vastaa Haaga-Helia ammattikorkeakoulu.

Yhteistyökumppaneina toimivat Uudenmaan yrittäjät, Suomen Olympiakomitea sekä Suomen Liikunnan Ammattilaiset ry. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto osana Euroopan unionin COVID-19 -pandemian johdosta toteuttamia toimia.  

 

 

Ota yhteyttä
Mariitta
Rauhala
lehtori
Yliopettaja
+358 294471189
Mariitta.Rauhala@haaga-helia.fi