Hyppää mukaan älykkään automaation maailmaan Haaga-Helian maksuttomien koulutusten kautta!

Hei yrittäjä! Haluaisitko ennemmin keskittyä tuottamaan lisäarvoa asiakkaillesi, ja antaa automaation hoitaa talouden hallintoon liittyvät rutiinit? Hyppää mukaan älykkään automaation maailmaan ilmoittautumalla Haaga-Helia ammattikorkeakoulun ilmaisiin koulutuksiin.

Älykkään automaation osaamiskeskus - Mies katselee kaukaisuuteen
News article

Body

Haluaisitko ennemmin keskittyä tuottamaan lisäarvoa asiakkaalle, ja antaa automaation hoitaa hallinnon rutiinit?

Haaga-Helian Älykkään automaation osaamiskeskus tarjoaa maksuttomia koulutuksia uusimaalaisten mikro-, pk- ja kasvuyritysten talouden hallinnon prosessien kehittämiseen sekä automaation edistämiseen liittyen. 

Koulutuksissa sinulla ja yritykselläsi on mahdollisuus kehittää osaamistasi, ja saada asiantuntijoilta ohjausta ja tukea opitun soveltamisessa käytännön kehityshankkeisiin. Ensimmäiset koulutukset alkavat jo keväällä 2022. 

Katso koulutustarjonta nettisivuiltamme ja ilmoittaudu mukaan!  

Koulutustarjonta

Älykkään automaation osaamiskeskuksen tavoitteena on auttaa yrityksiä kehittämään hallinnollisia prosessejaan siten, että ne mahdollistavat ketterän toiminnan nykyaikaisessa toimintaympäristössä. 

Koulutukset keskittyvät ennen kaikkea ohjelmistorobotiikkaan ja muihin tekoälyteknologioihin osana hallinnollisten rutiinitehtävien automatisointia.Kevään koulutukset alkavat jo huhtikuun alussa, joten olla nopea:  

Voit koota tarjolla olevista koulutuksista juuri sinua ja yritystäsi parhaiten palvelevan kokonaisuuden – tarjolla on vaihtoehtoja kaikille, aivan aloittelijasta alan kokeneempaan tekijään. 

Lisää tietoa osaamiskeskuksesta

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun järjestämä Älykkään automaation osaamiskeskus on Hämeen ELY-keskuksen sekä Euroopan sosiaalirahaston rahoittama.

Tuki on myönnetty osana EU:n COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia REACT-EU -toimia, joilla pyritään edistämään yritysten ja yrittäjien nopeaa muutoskyvykkyyttä.

Voit tutustua osaamiskeskukseen myös hankesivuillamme osoitteessa: https://www.haaga-helia.fi/fi/hankkeet/alykkaan-automaation-osaamiskeskus

 

Ota yhteyttä
Tarja
Meriluoto
Koulutuskoordinaattori
+358 294471414
Tarja.Meriluoto@haaga-helia.fi