Hospitality Insiders Club kokoontui upouudessa Radisson Red Helsingissä

Jo 11 vuotta toiminnassa ollut marata-alan päättäjien verkosto Hospitality Insiders Club kokoontui 17.11.23 Radisson RED Helsingissä. 

HIC
Uutinen

Body

Marata-alan johtajista koostuva klubi kokoontuu neljästi vuodessa alan mielenkiintoisimmissa kohteissa. Tapaamisissa on aina Haaga-Helian alustus, tällä kertaa kuulimme lehtori ja toisen klubiemännän Jaana Laaksosen works shop -luennon aiheesta ”Palkitseminen ja motivointi”. Jäsenemme, kaupallinen johtaja Nina Nieminen SOK Matkailu ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta kertoi laajoista hotelliuudistuksista. 

Radisson RED Helsingin Operation Manager, ja meidän ylpeä opiskelijamme, Mikael Heikkinen esitteli monipuolista ja tyylikästä hotellia. Sangen tyytyväiset jäsenet verkostoituivat jälleen uusien ja vanhojen jäsenten kanssa. Moni jäsen on ollut mukana toiminnassa jo klubin perustamisajoista lähtien.   

HIC


Kevään tulevat tilaisuudet pidetään The Hotel Mariassa, Suomen Kansallisooppera- ja baletissa sekä Tampereella. Tapaamiset koostuvat mm. verkostoitumisesta, yrityspuheenvuorosta ja -elämyksestä, yrityskierroksesta, Haaga-Helian alustuksesta ja päivällisestä.  

Vuosijäsenmaksu on 679 eur + alv 24% sisältäen neljä tilaisuutta vuodessa asiantuntijaluentoineen, tarjoiluineen ja isäntäyrityksen elämyksineen. Myös henkilökunta on tervetullut liittymään jäseneksi (ei henkilökunta-alennusta).   

Lisätiedot Hospitality Insiders Clubin sivuilta.

Tunnetko marata-alan päättäjän, joka voisi olla kiinnostunut verkostostamme? Vinkkaa henkilö klubiemäntä Taru Munukalle – maaliin johtaneesta jäsenyydestä saat palkinnon.   

Ota yhteyttä
Taru
Munukka
asiakasvastaava
+358 294471090
taru.munukka@haaga-helia.fi