HHBIC 2022:n laajennettujen abstraktien palautusaika päättyy ma 16.5. – ehdit vielä viimeistelemään omasi

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun 24. marraskuuta järjestettävän Haaga-Helia Business Innovation Conferencen (HHBIC 2022) laajennettujen abstraktien palautusaika päätyy ma 16. toukokuuta.

kuvitus-hhbic
News article

Body

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun 24. marraskuuta järjestettävän Haaga-Helia Business Innovation Conferencen (HHBIC 2022) laajennettujen abstraktien palautusaika päätyy ensi viikolla.

Konferenssin laajennettujen tiivistelmien palautuspäivämäärä on ma 16. toukokuuta, joten sinulla on vielä paremmin kuin hyvin aikaa kaivaa oma silmäteräsi pöytälaatikosta ja kiillottaa se konferenssikuntoon.

Kuka tietää, ehkäpä juuri sinun laajennettu abstraktisi nousee konferenssin valopilkuksi, ja poikii paitsi kansainvälistä mainetta myös keskustelua aiheesta.

HHBIC 2022 -konferenssin teemana on Twin Transition - New Opportunities in Digital and Sustainable Future, joka yhdistää digitaalisen muutoksen kestävän kehityksen kanssa, ja tarjoaa vain tällä tavoin hyvin laajan kentän ajattelulle ja kirjoituksille.

Hyväksyttävien laajennettujen abstraktien pituus on noin 1500-2000 sanaa eli 4-6 sivua. Lisäksi abstraktin tulee pitää sisällään 3-5 avainsanaa ja viittausta.

Kokonaisten tutkimuspapereiden palautuspäivämäärä on ti 23. elokuuta.

Lisää tietoa aiheesta:

 

Ota yhteyttä
Satu
Koivisto
tutkimuspalvelujohtaja
+358 294471791
Satu.Koivisto@haaga-helia.fi