Helsinki Sales Academyn yhteistyö Haaga-Helian kanssa syvenee

Helsinki Sales Academy syntyi runsaat parikymmentä vuotta sitten tarpeesta auttaa yrityksiä parantamaan myyntitoimintaa ja myyntitiimejä.

Helsinki Sales Academyn Olli Syvänen ja Teemu Kokko
Uutinen

Body

Helsinki Sales Academyn palvelupalettiin kuuluu muun muassa myyntitiimien kompetenssin analysointipalvelu, erilaisia koulutuspaketteja ja myyntialan osaajien rekrytointia. Toimitusjohtaja Olli Syvänen on ollut akatemian toiminnassa mukana sen perustamisesta lähtien.

— Ensisijaisena tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme rakentamaan toimivia ja menestyviä myyntitiimejä. Haluamme olla yritysten kumppani koko myyntiprosessin matkalla aina rekrytoinneista myynnin tehostamiseen ja valmennukseen asti, Syvänen toteaa.

Helsinki Sales Academy on jo aiemmin tehnyt yhteistyötä Haaga-Helian kanssa. Akatemia on esimerkiksi tarjonnut Haaga-Helian opiskelijoille työharjoittelupaikkoja. Syväselle Haaga-Helia on tuttu myös kollegion kautta, jossa hän on ollut jäsenenä jo usean vuoden ajan.

Jatkossa yhteistyö Haaga-Helian ja Helsinki Sales Academyn välillä tulee syventymään Sales Morning -tapahtuman kautta. Tapahtuma on  Helsinki Sales Academyn järjestämä pk-yrityksille suunnattu tilaisuus, jossa käsitellään myynnin ajankohtaisia teemoja. Seuraava tapahtuma pidetään ensi vuoden maaliskuussa ja järjestelyissä on Haaga-Helian myynnin osaamisalue opiskelijoineen vahvasti mukana.

Helsinki Sales Academyn verkkosivut

Kuvateksti: Haaga-Helian rehtori Teemu Kokko ja Helsinki Sales Academyn toimitusjohtaja Olli Syvänen allekirjoittivat yhteistyösopimuksen Helsingissä 21.12.2021.