Haagan restonomikampuksen juhlavuotisjulkaisu - 50 vuotta vieraanvaraisuusalan ammattilaisten tarinoita

Vuosi 1969 muistetaan kahdesta merkittävästä tapahtumasta: Ihminen kävi kuussa ja Hotelli- ja ravintolaopisto aloitti toimintansa Helsingin Haagassa. Restonomeja eli matkailu-, ravitsemis- ja talousalan asiantuntijoita on koulutettu Suomessa jo 50 vuotta. Vuonna 1991 opistosta tuli Suomen ensimmäinen ammattikorkeakoulu. Nykyään olemme Haaga-Helia ammattikorkeakoulu.

Kuvituskuva
Uutinen

Body

Juhlavuoden kunniaksi kerätty 69 restonomitarinaa ja julkaisun loppuun laadittu lähifuturologi. Juhlakirjassa Haagan restonomit, vieraanvaraisuuden vastuulliset visionäärit ja sydämellistämisen osaajat, kuudelta vuosikymmeneltä, kertovat omasta oppimispolustaan, nykyisyydestään, osaamisestaan, työuristaan, kehittymisestään ja tulevaisuudestaan kirjoitetuin tarinoin, podcasteissa tai videoissa.

Sähköisessä juhlakirjassa korostuvat vahva yhteisöllisyys, usko tulevaisuuteen, monipuolinen alan kirjo ja työtehtävät, kansainvälisyys ja tahto osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Katse julkaisussa on kaikkein olennaisimmassa, ihmisissä. Puolivuosisataisen taipaleen kunniaksi ääneen pääsevät restonomit, alamme tekijät ja sydän. Haagan restonomeja on jo yli 7000 tuhatta ja tarina jatkuu.

Julkaisun lopussa katsotaan eteenpäin, pohditaan vieraanvaraisuusalan ja restonomian tulevaisuutta vuoteen 2025. Muutos on ollut ripeää: maaliskuun alussa 2020 lähifuturologi oli valmis. Meni uusiksi, tuli muutoksia - tuli isoja muutoksia. Haagan restonomikampus reagoi ympäröivään maailmaan. Uudistumme ja uudistamme, tulevaisuuteen uskoen.

Tutustu juhlajulkaisuun.