Haaga-Helian uusi partneri Clarion Hotels Finland vieraili Haagan kampuksella

Haaga-Helia on tehnyt partneriyhteistyösopimuksen Clarion Hotels Finlandin kanssa.

Kuvituskuva Clarion ja Haaga-Helia
Uutinen

Body

Clarion Hotels Finlandin edustajat Inari Lehtinen ja Pia Haapsaari-Helminen vierailivat Haaga-Helian Haagan kampuksella ja tutustuivat Haaga-Helian tiloihin ja toimintaan tutkintojohtaja Risto Karmavuon, lehtori Nina Niemen ja asiakkuuspäällikkö Riku Korosuon johdolla.

Clarion Hotels Finland on osa pohjoismaiden suurinta hotelliketjua Nordic Choice Hotelsia, johon Comfort-, Quality- ja Clarion-hotellit kuuluvat. Ketjulla on yli 200 hotellia Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Baltian maissa.

Uuden partneriyhteistyön tavoitteena on luoda projekteja, joiden avulla ravintola-, hotelli- ja majoitusalan monimuotoisuutta ja Clarion Hotels Finlandin toimintaa saadaan entistä enemmän Haaga-Helian opiskelijoiden tietoisuuteen. Alan työllistymismahdollisuudet ovat kasvaneet vauhdilla pandemia-ajan jälkeen, ja Nordic Choice Hotelsin toiminta tarjoaa opiskelijoille loistavan mahdollisuuden päästä työharjoitteluihin ja sitä kautta kiinni alan kehitykseen. Yhteistyö mahdollistaa uusien urapolkujen avautumisen, sillä etenemismahdollisuudet ravintola- ja hotellialan ja Nordic Choice Hotelsin sisällä ovat laajat.

– Vastuullisuus eli WeCare on myös tärkeä teema ja arvo, joka näkyy monilla eri osa-alueilla Nordic Choice hotellien työntekijöidenkin toiminnassa. Vastuullisuustyö ilmenee muun muassa ympäristötekoina hotelleissa, monimuotoisuuden tukemisessa työyhteisöissä ja alueellisessa toiminnassa niin tapahtumien kehittämisen kuin lähituotteiden hyödyntämisen kautta, Inari Lehtinen kertoo.

Clarion Hotels Finland odottaa innolla yhteistyötä ja innovatiivisten ajatusten vaihtoa Haaga-Helian kanssa. Haagan restonomien kampukselta valittiin myös Clarion Hotels Finlandin tuleva nimikkoluokka.

Ota yhteyttä
Riku
Korosuo
Asiakkuuspäällikkö
+358 294471352
Riku.Korosuo@haaga-helia.fi