Haaga-Helian uudet Sports & Study -opintopolut avaavat ovet työelämään ja opintoihin

Haaga-Helian erinomaista palautetta saaneen Kiekkoilijan opintopolun rinnalla käynnistyy nyt myös kaksi uutta Sports & Study -opintopolkua: Jalkapalloilijan opintopolku ja päivitetty Urheilijan opintopolku. Hakuaika opintoihin on käynnissä 1.4.-22.5.

Kuvituskuva liikunta tuo iloa
News article

Body

Kiekkoilijan ja Jalkapalloilijan opintopolut on suunnattu Suomessa tai ulkomailla korkeimmilla sarjatasoilla pelaaville kyseisten lajien ammattilaisille. Näiden lisäksi tarjolla on myös Urheilijan opintopolku, jolle ovat tervetulleita kaikki tavoitteelliset urheilijat lajista riippumatta.

Kaikki Sports & Study -polut perustuvat räätälöitävään henkilökohtaiseen opintosuunnitelmaan sekä ohjaukseen, jota on tarjolla joustavasti sekä yksilö- että ryhmätapaamisina. Opinnot voi aloittaa alusta rauhallisesti opiskelutaitoja harjoitellen tai vauhdikkaasti aiemmin kertynyttä osaamista hyödyntäen ja nopeasti tutkinto-opiskelijaksi siirtyen. Jokaiselle opiskelijalle tehdään henkilökohtainen opintosuunnitelma opintojen alkaessa.

Opintopolun aikana suoritettavat opinnot ovat Haaga-Helian kaikkiin tutkintoihin kuuluvia avainosaamisia. Polun voi käydä sellaisenaan yleistä liiketoimintaosaamista ja työelämätaitoja kerryttäen tai sitten tutkintoon tähdäten. Opintopolun jälkeen on mahdollista hakea avoimen väylän kautta tutkinto-opiskelijaksi Haaga-Heliaan tai johonkin toiseen ammattikorkeakouluun.

Uudet ryhmät kaikilla kolmella Sports & Study -polulla käynnistyvät elokuussa 2022.
Hakuaika poluille on 1.4.-22.5.2022.

Lisätietoja ja hakulomakkeet:

Kiekkoilijan opintopolku: https://www.haaga-helia.fi/fi/kiekkoilijan-opintopolku
Jalkapalloilijan opintopolku: https://www.haaga-helia.fi/fi/jalkapalloilijan-opintopolku
Urheilijan opintopolku: https://www.haaga-helia.fi/fi/urheilijan-opintopolku

Ota yhteyttä
Elina
Iloranta
Kehityspäällikkö
+358 294471034
Elina.Iloranta@haaga-helia.fi