Haaga-Helian toimintaohjeet korona-aikana

Haaga-Helian turvallisuustoimenpiteet koronavirusta (COVID-19) koskevien riskien ehkäisemiseksi ja minimoimiseksi perustuvat riittäviin suojaetäisyyksien pitämiseen, tehostettuun hygieniaan sekä siivoukseen. Suorisittelemme myös vahvasti kasvomaskin käyttöä kampuksilla.

kuvituskuva mies kasvomaskissa
News article

Body

Jokaisen on noudatettava kampuksilla vähintään yhden metrin suojaetäisyyksiä kaikissa tiloissa. Suojaetäisyyksien noudattaminen on ensisijaisesti jokaisen yksilön omalla vastuulla

Riskiryhmäläisten tulisi välttää kampuksille tuloa sekä keskustella opinnoista ja henkilökohtaisesta tilanteestaan opinto-ohjaajan kanssa.

Et voi osallistua orientointipäivien ohjelmaan kampuksilla sairaana. Pieneenkin nuhaan tulee suhtautua tilanteen vaatimalla vakavuudella.

Huomioithan alapuolella olevat ohjeet, etkä saavu kampuksille lainkaan, mikäli kriteerit eivät täyty kohdallasi:

  • Hengitystieinfektioon sairastumisesta tai koronaepäilystä on kulunut vähintään 7 vrk ja oireettomuutesi on jatkunut kolmen vuorokauden ajan.
  • Sinulla tai samassa taloudessa asuvan henkilön todennetusta koronavirukseen sairastumisesta on kulunut 10 vrk ja tämän lisäksi sinä tai kyseinen henkilö on ollut oireeton kolmen päivän ajan.
  • Et ole oleskellut viimeisen 14 päivän aikana samassa tilassa koronaan sairastuneen kanssa.