Haaga-Helian opiskelijat palaavat lähiopetukseen ensi maanantaina

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu pyrkii normalisoimaan toimintaansa maanantaista 28.2.2022 lähtien, jonka myötä huomattava osa opetuksesta tullaan tarjoamaan lähiopetuksena. Huomioithan, että opetusmuodoissa voi esiintyä opintojakso-, koulutusohjelma- ja kampuskohtaista vaihtelua, joten on tärkeää, että pidät itsesi ajantasalla.

Opettaja opettaa luokkaa luokkahuoneessa - Haaga-Helian opiskelijat palaavat lähiopetukseen
Uutinen

Body

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu pyrkii normalisoimaan toimintaansa maanantaista 28.2.2022 lähtien, jonka myötä huomattava osa opetuksesta tullaan tarjoamaan lähiopetuksena.

Opetusmuodossa voi esiintyä opintojakso-, koulutusohjelma- ja kampuskohtaista vaihtelua, joten on tärkeää, että pidät itsesi ajantasalla.

Haaga-Heliassa henkilöstön ja opiskelijoiden hyvinvointi, terveys ja turvallisuus ovat ykkösprioriteetteja, joka tarkoittaa panostamista paitsi lähiopetukseen myös terveysturvallisuuteen sekä sitä edistäviin tekijöihin.

Kampuksilla tapahtuvalla lähiopetuksella pyritään tukemaan Haaga-Helian opiskelijoiden hyvinvointia, yhteisöllisyyttä sekä opintojen sujuvaa etenemistä.

MYÖS HENKILÖSTÖN ja opiskelijoiden työhön tai opintoihin liittyvät ulkomaanmatkat voivat tulla kevätlukukaudella kyseeseen kansalliset ja kansainväliset turvamääräykset huomioon ottaen.

Haaga-Helia pyrkii myös mahdollistamaan opiskelijoiden pitkäkestoisen liikkuvuuden eli harjoittelut ja vaihto-opiskelut, mikäli viranomaisten ohjeet vain sen sallivat.

Myös ulkomaalaiset opiskelijat ja vieraat ovat tervetulleita kampuksille, mikäli kansalliset ja kansainväliset matkustus- ja turvamääräykset sen sallivat.

Haaga-Helian ammattikorkeakoulun koronaryhmä jatkaa säännöllisiä kokoontumisiaan ja seuraa aktiivisesti kansallista ja kansainvälistä koronatilannetta.

Ajankohtaiset koronalinjaukset löytyvät sivulta: https://www.haaga-helia.fi/fi/ajankohtaista/uutiset/haaga-helian-koronalinjaukset