Haaga-Helian opetus ja ohjaus sulkutilan jälkeen 17.4. - 31.5.2021 (päivitetty 13.4.)

Sulkutilan päättyessä 16.4. opetus, ohjaus ja niihin liittyvät toiminnot kuten tentit, toteutetaan etänä. Uusien opiskelijoiden osalta palataan rajoitetusti hybridimalliin.

Kuvituskuva opiskelijoista
Uutinen

Body

Sulkutilan päättyessä 16.4. toiminta jatkuu seuraavan ohjeistuksen mukaan. Opetus, ohjaus ja niihin liittyvät toiminnot kuten tentit, toteutetaan etänä. Uusien opiskelijoiden osalta palataan rajoitetusti hybridimalliin, jolloin kampuksilla voidaan poikkeuksellisesti heille järjestää opetusta sellaisissa tapauksissa, että sitä ei voida toteuttaa etänä. Myös muille kuin 1. lukuvuoden opiskelijoille voidaan järjestää lähiopetusta niissä tapauksissa, joissa se on opiskeltavan asian vuoksi painavasta syystä perusteltua.

Exam-tenttitilat ovat rajoitetusti avoinna. Rästitentit tai muut paikkaukset voidaan hoitaa Examissa, mikäli tämä sopii sekä opiskelijalle että opettajalle. Opiskelijoita ei voida velvoittaa käyttämään julkista liikennettä, joten Exam-tenttitilojen käyttäminen laajemmalti ei ole vielä mahdollista.  

Voimassa on myös edelleen vahva etätyösuositus kaikissa sellaisissa työtehtävissä, joissa se on mahdollista. Kampuksilla oltaessa käytetään maskeja, huolehditaan turvaväleistä ja käsihygieniasta aiemmin annettujen ohjeiden mukaisesti.

Koska tilanne muuttuu jatkuvasti, pyydämme sekä opiskelijoita että henkilöstöä seuraamaan aktiivisesti viestintäkanaviamme (Intra, MyNet, Tuudo).