Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian järjestämä koulutus tarjoaa luovan alan toimijoille uutta osaamista vanhustyön kehittämiseen

Haaga-Helia, Laurea ja Metropolia ammattikorkeakoulut järjestävät yhteistyössä Luovasti Elossa! -koulutuksen musiikin, kuvataiteen ja teatterialan tekijöille.

Kuvituskuva
Uutinen

Body

Koulutuksen lähtökohtana on soveltavien taidemuotojen käyttäminen ja yhteistyön kehittämien vanhustyössä ja hoivakotiyhteisössä. Koulutukseen hyväksytyille järjestetään sparrausta luovan alan yritystoiminnan kehittämiseen vanhustyön sektorilla. Koulutuksen aikana osallistujilla on mahdollisuus kehittää ja hioa omaa liiketoimintaideaansa. Lisäksi koulutuksessa ideoidaan ja toteutetaan luovia työpajoja hoivakotien asukkaille ja työntekijöille.

Koulutuksen tavoitteena on edistää luovan alan toimijoiden mahdollisuuksia työskennellä ikäihmisten kanssa luovan alan ammattilaisena sekä kehittää, laajentaa ja jakaa asiantuntijaosaamistaan osana luovien toimijoiden monialaista tiimiä ja hoivakotikenttää.

Koulutus on osa Uudenmaan liiton rahoittamaa Elossa! -hanketta ja siten osallistujille maksuton. Koulutukseen otetaan mukaan kaksi osallistujaa kultakin luovan alan sektorilta (musiikki, kuvataide ja teatteri).

Ilmoittautuminen koulutukseen on auki 8.8.2021 asti. Koulutus käynnistyy syyskuussa 2021.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan