Haaga-Helian koulutukset esillä Haavi-messuilla ja AMK-kampuspäivässä

Pohditko jatko-opintoja korkeakoulussa? Tällä viikolla sinulla on mahdollisuus tutustua Haaga-Helian kattavaan koulutustarjontaan kahdessa virtuaalisesti järjestettävässä tapahtumassa!

10 askelta inklusiivisempaan työyhteisöön
News article

Body

Haavi-messut 9.-10.11.

Virtuaalisilla Haavi-messuilla pääset tutustumaan kouluihin ympäri Suomen. Messuilla voit vierailla Haaga-Helian messuosastolla, tutustua materiaaleihin ja jutella chatissa asiantuntijoidemme kanssa kaikesta opiskeluun ja hakemiseen liittyvistä kysymyksistä. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille opiskelumahdollisuuksista kiinnostuneille.

Messuympäristö on auki 15.11. klo 23:59 asti, eli kaikki materiaali on katsottavissa läpi messuviikon. Chatissa päivystämme tiistaina 9.11. ja keskiviikkona 10.11. klo 9-15.

Lue lisää ja rekisteröidy tapahtumaan täällä

AMK-kampuspäivä 11.11.

Pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoulut Haaga-Helia, Arcada, Diak, Laurea ja Metropolia avaavat ovensa marraskuiseksi perinteeksi muodostuneessa AMK-kampuspäivässä torstaina 11.11.2021. Tapahtuma järjestetään viime vuoden tapaan verkkotapahtumana.

Tapahtumassa kuulet lisätietoa Haaga-Helian koulutustarjonnasta, opiskelijoidemme kokemuksista sekä pääset kurkistamaan Haaga-Helian viidelle kampukselle virtuaalisen kampuskierroksen avulla.

Osallistujat voivat tutustua tarkemmin eri alojen koulutuksiin Howspace-alustalla klo 15 saakka.

Lue lisää ja rekisteröidy tapahtumaan täällä