Haaga-Helian koulutukset esillä Gastro Helsinki -messuilla ja Hospitality Forumissa

Haaga-Helia on mukana Gastro Helsinki -messuilla 18.-20.5. ja Hospitality Forumissa 24.5. Tapahtumissa pääset tapaamaan Haaga-Helian asiantuntijoita ja kuulemaan lisää hotelli-, ravintola- ja matkailualan koulutuksista.

Kuvituskuva hotelli- ja ravintola-alan opiskelijoita hotellissa
Uutinen

Body

Gastro Helsinki -messut 18.-20.5.

Helsingin Messukeskuksessa järjestettävät Gastro Helsinki -messut kokoavat yhteen hotelli ja ravintola-alan ammattilaiset ja opiskelijat. Tapahtuma esittelee alan uusimpia makuja, trendejä ja polttavia puheenaiheita.

Haaga-Helian osastolla 7h109 esillä runsaasti hotelli-, ravintola- ja matkailualan koulutuksia, joiden avulla alan asiantuntijat voivat kehittää osaamistaan työn ohessa. Tervetuloa vierailemaan osastollemme ja kuulemaan lisää koulutustarjonnasta!

Lue lisää ja tutustu ohjelmaan tapahtuman verkkosivuilla (linkki)

Hospitality Forum 24.5.

Clarion Hotel Helsingissä, Jätkäsaaressa, järjestettävä matkailu-, majoitus- ja ravintola-alan johdolle suunnattu huippuseminaari esittelee toimialan uusimpia tuulia. Luvassa mielenkiintoisia puheenvuoroja alan asiantuntijoilta mm. yrityksen maineen rakentamisesta digitaalisessa mediassa, henkilöstön sitouttamisesta ja hyvinvoinnista sekä taloustuulien suunnasta ja voimakkuudesta.

Esillä myös Haaga-Helian koulutus- ja hanketarjonta, joiden avulla voidaan löytää käytännönläheisiä ratkaisuja alalla oleviin kiperiin haasteisiin.

Lue lisää tapahtuman verkkosivuilta (linkki)