Haaga-Helian ensimmäisistä Master-opintoista Pretoriaan valmistuttiin

Haaga-Helia käynnisti syksyllä 2019 ensimmäisen Master of Education Management -ohjelman Etelä-Afrikkaan. Kesäkuussa 2021 vietetään valmistujaisia.

Kuvituskuva tohtorin hattu ja todistus
Uutinen

Body

Lähes kolmekymmentä osallistujaa Tshwane University of Technologysta  on opiskellut pedagogista ja HR-johtamista, strategiaa sekä taloushallintoa. Korona muutti jonkin verran Master-opintojen toteutustapaa, mutta nyt useimman opinnot ovat loppusuoralla tai päätöksessä.

Koulutus toteutettiin Haaga-Helian yhteistoteutuksena. – Ohjelman koordinaattorina haluan kiittää kaikkia ohjelmaan osallistuneita erinomaisesta työstä ja ilmiömäisestä joustavuudesta äkillisten haasteiden edessä. Palaute, mitä olen saanut opiskelijoilta, on ollut erinomaista, kertoo projektipäällikkö Jari Luomakoski Haaga-Heliasta.

TUT-yliopisto, jonne on viety aiemmin mm. opettajankoulutusta, on Haaga-Helian pitkäaikainen yhteistyökumppani. Jatkoa koulutusvientinä toteutettaville Master-opinnoille on mahdollisesti tulossa. Tarkoitus on aloittaa uusi vastaava toteutus syksyllä 2021 Pretoriassa sekä ja ohjelmaa myös esimerkiksi Kiinaan.

Ota yhteyttä
Jari
Luomakoski
projektipäällikkö
+358 294471467
Jari.Luomakoski@haaga-helia.fi