Haaga-Helian Duuniin.net -tapahtuma keräsi ylistäviä sanoja – ”On niin paljon helpompaa tavata kasvokkain”

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Pasilan kampuksen Tapahtumatorilla viime keskiviikkona järjestetty vuosittainen Duuniin.net -rekrytointi- ja verkostoitumistapahtuma keräsi ylistäviä sanoja osallistujilta. Niin opiskelijat kuin henkilöstökin koki, että kampuksilla tapahtuville kanssakäymisille on sosiaalista tilausta.

Ura- ja ohjaustiimin Gentiana Lajqi
Uutinen

Body

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Pasilan kampuksen Tapahtumatorilla viime keskiviikkona järjestetty vuosittainen Duuniin.net -rekrytointi- ja verkostoitumistapahtuma keräsi ylistäviä sanoja osallistujilta.

Haaga-Helian projektikoordinaattori Gentiana Lajqin mukaan paikalle saapui paljon ennakoitua enemmän opiskelijoita. Hänen arvioidensa mukaan tapahtumassa vieraili päivän aikana yhteensä noin tuhat opiskelijaa sekä satakunta edustajaa 43:sta eri yrityksestä.

Lajqi kertoo palautteen yllättäneen hänet.

Niin opiskelijat kuin henkilöstön edustajatkin kokivat, että kampuksilla tapahtuville kanssakäymisille on selvästi sosiaalista kysyntää. Pitkään jatkunut zoomailu on aiheuttanut monelle digiähkyä, jonka purkaminen vaatii aitoja kohtaamisia.

— Varsinkin opiskelijat painottivat palautteissaan sitä, kuinka paljon helpompaa on verkostoitua kasvokkain. Heidän mukaansa mahdollisuudet työhaastatteluun ovat paremmat, jos yrityksen edustajia voi tavata suoraan paikan päällä, hän kertoo.

Duuniin.net -rekrytointi- ja verkostoitumistapahtuma oli suunnattu opintojensa eri vaiheissa oleville opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita opinnäytetyön toimeksiannoista, työharjoitteluista tai osa-aika ja kokopäivätöistä.

Kontaktien hankkimisen ja verkostoitumisen lisäksi tapahtumassa oli mahdollisuus napata itselleen ammattilaisen ottama edustuskuva sekä osallistua Haaga-Helian asiantuntijoiden järjestämiin CV- ja LinkedIn -työpajoihin.

Duuniin.net oli yksi Haaga-Helian ensimmäisistä livetapahtumista pitkään aikaan.

Tapahtumassa suositeltiin hengitysmaskien käyttöä ja osallistujia pyydettiin noudattamaan turvavälejä. Lisäksi Tapahtumatorille oli toimitettu runsaasti käsihygieniatuotteita yleiseen käyttöön.