Haaga-Helian avoimessa ammattikorkeakoulussa ennätysmäärä suorituksia – opintopisteitä tahkottiin jopa 66 % enemmän kuin edeltävänä vuotena

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun avoin ammattikorkeakoulu rikkoi jälleen ennätyksiä. Samalla se nousi suoritettujen opintopisteiden määrällä mitattuna Suomen kolmanneksi suurimmaksi avoimeksi ammattikorkeakouluksi.

Nuoria Haaga-Helian opiskelijoita tekemässä ryhmätöitä
Uutinen

Body

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun avointen opintojen suosio jatkaa kasvuaan.

Avoimessa suoritettiin viime vuonna yhteensä 46 950 opintopistettä, joka on jopa 66 % enemmän kuin vuonna 2020. Samaan aikaan myös avoimessa opiskelevien opiskelijoiden määrä nousi 574 opiskelijalla eli noin 20 prosentilla.

Haaga-Helian osaamisjohtaja Anu Moision mukaan kyseessä on pitkään jatkunut trendi.

— Muuttuva työelämä vaatii alati enemmän ja moni haluaa pitää osaamisensa ajan tasalla. Lisäksi mukana on myös sellaisia ihmisiä, jotka harrastavat elinikäistä opiskelua tai tähtäävät kohti tutkintoa, hän sanoo.

Viime vuoden selkeästi suosituimmiksi opinnoiksi nousivat niin kutsutut polkuopinnot, joiden avulla voi hakea tutkintokoulutukseen avoimen väylän kautta ilman valintakokeita.

Haaga-Helian avoimessa ammattikorkeakoulussa korkeakouluopintoja voivat suorittaa kaikki pohjakoulutuksesta riippumatta. Tuloksellinen ja menestyksekäs opiskelu vaatii kuitenkin hyviä oppimisvalmiuksia sekä riittävää suomen ja/tai englannin kielen taitoa.

Avoimen ammattikorkeakoulun opintoja voi suorittaa oman elämäntilanteen mukaan. Työelämässä tarvittavien osaamisten päivittäminen käy joustavasti työn ohessa, ja usein tarjolla on useita erilaisia suoritustapoja. 

Kevään ja kesän opintojaksoilla on vielä tilaa, joten kannattaa ilmoittautua mukaan. Lisää tietoa avoimesta ammattikorkeakoulusta sekä opinnoista löydät osoitteesta:

Ota yhteyttä
Katriina
Haverinen
koulutusvastaava, avoin amk
+358 294471615
katriina.haverinen@haaga-helia.fi