Haaga-Helian AMKosaaja-opinnot tarjoavat maksutonta koulutusta yrittäjän tarpeisiin - ilmoittautuminen opintoihin nyt käynnissä

Haluatko kehittää yrittäjyydessä tarvittavia taitoja, tietoja ja osaamista? Ilmoittautuminen Haaga-Helian maksuttomiin AMKosaaja-opintoihin on nyt käynnissä!

Kuvituskuva mies tietokoneen ääressä palaverissa
Uutinen

Body

Haaga-Helian AMKosaaja-opinnot tarjoavat maksutonta koulutusta kaikille yrittäjille tai yrittäjyyttä tulevaisuudessa tavoitteleville, jotka eivät ole korkeakoulussa tutkinto-opiskelijoina.

Syksyn 2022 AMKosaaja-opintojaksot ajoittuvat elo-joulukuulle. Ilmoittautuminen 22.8.2022 alkaville toteutuksille alkaa 2.8.2022 klo 9 ja 24.10. alkaville toteutuksille 9.9.2022 klo 9.

Opintokokonaisuuksien keskeisinä teemoina ovat yrityksen toiminta-ajatuksen kirkastaminen, tulevaisuusajattelun hyödyntäminen sekä digitaalisten välineiden haltuun ottaminen yritystoiminnan kehittämiseksi.

Voit valita itseäsi kiinnostavan kokonaisuuden valmiiksi koostetuista esimerkkikokonaisuuksista, yksittäisen opintojakson tai koostaa opintojaksoista itsellesi sopivan kokonaisuuden tavoitteidesi, käytettävissäsi olevan ajan ja mielenkiintosi mukaisesti. Jokaisella opintojaksolla on paikkakiintiö.

Opintojaksot suoritetaan etäopiskeluna ja ne on suunniteltu erityisesti yrittäjien osaamisen kehittämisen näkökulmasta. Voit ilmoittautua mukaan opintoihin, mikäli et ole korkeakoulussa tutkinto-opiskelijana.

Koulutus ei johda tutkintoon, mutta voit opintojen päätyttyä tilata opintosuoritusotteen suorittamistasi opinnoista. AMKosaaja ei ole tutkintokoulutusta, eikä oikeuta opiskelijaetuuksiin.

AMKosaaja-koulutus on viiden ammattikorkeakoulun (Haaga-Helia, Metropolia, Laurea, Xamk ja Hamk) yhteinen koulutushanke. Jokaisella ammattikorkeakoululla on oma kohderyhmänsä, jolle koulutusta kohdistetaan tulevaisuuden tarpeet huomioiden. Muiden korkeakoulujen AMKosaaja-tarjonta päivittyy amkoodari.fi-sivulle sekä korkeakoulujen omille sivuille vuoden vaihteen aikana.

Tutustu Haaga-Helian opintojaksoihin ja ilmoittaudu mukaan