Haaga-Helia tiivistää yhteistyötä latvialaisen RISEBA-ammattikorkeakoulun kanssa

Tällä viikolla Pasilan kampuksella saattoi nähdä virkistävän näyn, kun kahdeksan edustajaa latvialaisesta RISEBA-ammattikorkeakoulusta vieraili Pasilassa. 

Kuvituskuva
Uutinen

Body

RISEBA University of Applied Sciences on Haaga-Helian pitkäaikainen yhteistyökumppani, jonka kanssa on jo pitkään tehty opettajavaihto- ja kaksoistutkintoyhteistyötä International Business -ohjelmassa. Vuonna 1992 perustetulla RISEBAlla on kaksi EFMD-akkreditoitua tutkinto-ohjelmaa: European Business Studies BBA-tutkinto sekä International Business Master-tutkinto.

Haaga-Helian liiketalouden koulutus- ja TKI-johto kävivät vierailulla Latviassa kaksi vuotta sitten ja kutsuivat samalla kollegat RISEBAsta vastavierailulle. Tavoitteena on tiivistää yhteistyötä korkeakoulujen välillä.

Vieraat perehtyivät Haaga-Helian ajankohtaisiin teemoihin kuten organisaatio- ja koulutusuudistukseen. He pääsivät tutustumaan myös Haaga-Helian opiskelijoiden luovaan toimistoon Kreaan sekä TKI-toimintaamme. Vieraita kiinnosti erityisesti StartUp Schoolin ja LABien toiminta sekä Haaga-Helian laatu- ja auditointijärjestelmä.

Vierailun aikana löydettiin monia yhtymäkohtia korkeakoulujen välillä ja toisaalta tunnistettiin benchmarkkauskohteiksi erityisesti Haaga-Helian tarjoama IB-tutkinto Meksikossa, Wihi-opinnäytetyöohjausjärjestelmä sekä RISEBAn laaja-alainen panostus laadunhallintaan sekä akkreditointiosaaminen. Yhteistyötä päätettiin tiivistää sekä koulutuksen että TKI:n puitteissa sekä jakaa käytänteitä muun muassa opiskelijarekrytoinnin ja julkaistutoiminnan alueilla. Haluamme myös lisätä opiskelijavaihtoa ja innostaa opiskelijoita lähtemään vaihtoon myös lähialueelle.

Ota yhteyttä
Anne-Mari
Karppinen
kaupallinen johtaja
+358 294471490
Anne-Mari.Karppinen@haaga-helia.fi