Haaga-Helia osallistuu Dubai Expo 2020 –maailmannäyttelyyn

Haaga-Helia on mukana ensimmäistä kertaa Lähi-idässä järjestettävässä maailmannäyttelyssä Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa.

Dubai 2020
Uutinen

Body

Dubai Expo 2020 –maailmannäyttely avaa ovensa yleisölle lokakuussa 2021 ja näyttely on avoinna puolen vuoden ajan. Tapahtumaan odotetaan noin 25 miljoonaa vierasta, joista 70 prosenttia saapuu ulkomailta. Dubain ja Abu Dhabin välisellä alueella rakennettavan maailmannäyttelyn teemana on ”Connecting Minds, Creating the Future”.

Suomi on yksi maailmannäyttelyn lähes 180 osallistujamaasta. Suomen osastolle on jo ilmoittautunut mukaan 28 yritystä ja yritysryhmää, mm. kansalliset partnerit Kone, Konecranes ja Outotec. 25 yritystä, mm. Nokia, Kone ja Outotec. Suomalaisille yrityksille maailmannäyttelyyn osallistuminen tarjoaa kansainvälistä näkyvyyttä ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia sekä Suomelle mahdollisuuden luoda Suomesta positiivista maakuvaa.

— Suomi-paviljongin tehtävänä on toimia alustana yrityksille, jotka haluavat vahvistaa näkyvyyttään tai käynnistää markkinoiden valloitusta, kertoo Finland at Dubai Expon pääkomissaari Severi Keinälä Business Finlandista.

Haaga-Helian osallistumisen tavoitteena on edistää koulutuksen vientiä ja kansainvälistymistä Lähi-idässä. Lähi-idän koulutusmarkkinat ovat nopeassa kasvussa ja esimerkiksi Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa panostetaan vahvasti koulutuksen ja osaamisen kehittämiseen.