Haaga-Helia Onlinen tarjonta kasvaa – ainutlaatuiset osaajat tekevät koulutuksista ainutlaatuisia

Uusien verkkokoulutusten taustalla ovat kansainvälisesti tunnustetut huippuasiantuntijat yritysmaailman huipulta.

Kuvituskuva-brändi-brändinrakennus
Uutinen

Body

Haaga-Helia Onlinessa on julkaistu uusia opintokonaisuuksia, jotka vastaavat erityisesti palvelusektorin osaamisen kehittämisen haasteisiin.

Kurssien kehittäjinä ja kouluttajina on alan huippuosaajia, joilla on pitkä kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta ja erilaisista tuloksellisista kehitysprojekteista alati muuttuvassa markkinaympäristössä.

Uutuuskursseja hospitality-sektorille

Hospitality Brand Design -koulutuksen  taustalla on todellinen brändäyksen asiantuntija Ron Swidler, jolla on yli 30 vuoden kokemus brändien rakentamisesta. Swidler toimii innovaatiojohtajana The Gettys Groupissa Yhdysvalloissa ja on suosittu vieraileva luennoitsija maailman johtavissa hospitality-alan oppilaitoksissa.

Effective Leadership in Modern Hospitality antaa opiskelijalle moderneja työkaluja palveluliiketoiminnan johtamiseen. Kurssin toteuttajiin kuuluva Kalle Ruuskanen on Pohjoismaiden johtavia asiakaskokemuksen ja muutosjohtamisen asiantuntijoita.

Value Creation in Hospitality -kurssin on toteuttanut Haaga-Helian asiantuntija, lehtori Markus Kauppinen, jolla on 25 vuoden kokemus mm. myynnistä hospitality-sektorilla. Kurssilla tarkastellaan lisäarvon rakentamista palveluliiketoiminnassa.

Haaga-Helia Onlinen tarjonta kasvaa jatkuvasti

Haaga-Helia Online tarjoaa alustalla laaja-alaisia ja syventäviä opintokokonaisuuksia, jotka sisältävät digitaalisia oppimismateriaaleja, tehtäviä ja oheismateriaalia. Kaikki opintokokonaisuudet voi suorittaa omassa tahdissa, joten ne sopivat erityisen hyvin työn ohella suoritettaviksi.

Kaikki opintokokonaisuudet ovat englanniksi, joten opinnot on suunnattu myös kansainvälisille opiskelijoille. Osallistuja saa suoritetusta kokonaisuudesta sertifikaatin, jota hän voi käyttää esimerkiksi uuden työpaikan haussa tai mahdollisissa korkeakouluopinnoissa.

Alustan kautta Haaga-Helia vastaa omalta osaltaan osaamisen kehittämisen haasteeseen työelämässä. Koulutustarjonta laajenee jatkuvasti. Uusimpiin koulutuksiin voi tutustua verkko-osoitteessa haagaheliaonline.fi.

Ota yhteyttä
Ari
Björkqvist
myyntipäällikkö
+358 294471741
Ari.Bjorkqvist@haaga-helia.fi