Haaga-Helia mukana Studia-messuilla 23.-24.11.

Haaga-Helia on mukana 2. asteen opiskelijoille suunnatuilla Studia-messuilla, jotka järjestetään jälleen livetapahtumana Helsingin Messukeskuksessa 23.-24.11. Haaga-Helian löytää ständiltä 5f59.

Opiskelijoita rakennuksen edessä
News article

Body

Tapahtumassa on esillä laaja kattaus jatkokoulutusvaihtoehtoja ja erilaisia reittejä korkeakouluopintoihin. Yhtenä messujen tämän vuoden teemoista on myös elinikäinen oppiminen ja kouluttautuminen sekä entistä enemmän ohjelmaa työelämän kysymyksistä.

Haaga-Helia osallistuu tapahtumaan yhteisellä messuosastolla Metropolian ja Laurean kanssa. Osastolla työskentelee Haaga-Helian eri koulutusohjelmien opiskelijoita sekä hakijapalveluiden edustajia.

Molempina tapahtumapäivinä ohjelmassa on myös paneelikeskusteluja, joissa Haaga-Helia opiskelijat kertovat omia kokemuksiaan opiskelusta.

Paneelikeskustelujen aikataulu ja ohjelma

Tiistaina 23.11. 15:00 - 15:30
Ammattikorkeakoulut – väylä työelämään
Laurea, Haaga-Helia, Metropolia

Millaisia ovat opintoihin kuuluvat aidot työelämäprojektit? Miten saada jalka työelämän oven väliin jo opintojen aikana? 3AMK:n eli Haaga-Helia, Laurea ja Metropolia ammattikorkeakoulujen opiskelijat kertovat ammattikorkeakouluopintojen työelämälähtöisyydestä.

Keskiviikkona 24.11. 14:30 - 15:00
Erilaiset polut ja väylät ammattikorkeakoulututkintoon
Laurea, Metropolia & Haaga-Helia

Todistusvalinta ja valintakokeet ovat vain yksi väylä korkeakouluopintoihin. Avoimen ammattikorkeakoulun polku- ja väyläopinnot mahdollistavat vaihtoehtoisen reitin tutkinto-opiskelijaksi. 3AMK:n eli Haaga-Helia, Laurea ja Metropolia ammattikorkeakoulujen opiskelijat kertovat mitä reittiä pitkin päätyivät korkeakouluopintoihin. Ohjelma sopii tulevalle hakijalle, opolle tai uutta suuntaa työelämässä hakevalle.

Lue lisää